Πες μου τι ποτό πίνεις, να σου πω τι εραστής είσαι

3 Νοεμβρίου 2018

Τα ποτά που επιλέγουμε δείχνουν τις σεξουαλικές μας επιδόσεις σύμφωνα με Γερμανική έρευνα

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τις σεξουαλικές επιδόσεις σε σχέση με το ποτό, καθώς η αλκοόλη μπορεί να «ανεβάσει» την σεξουαλική διάθεση, μπορεί όμως να «ρίξει» τις επιδόσεις. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, τα ποτά που επιλέγουμε, δείχνουν τις προτιμήσεις μας στο σεξ και τις αντοχές. Δείτε ποια ποτά ανεβάζουν την σεξουαλική διέγερση.

Ουίσκι
Όποιος αγαπά το ουίσκι, είναι σίγουρα bon viveur στο κρεβάτι. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, το ουίσκι αν και κατατάσσεται στα “βαριά” ποτά, δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη βάζοντας ψηλά τον ερωτικό πήχη .

Μπύρα
Όσοι πίνουν μπύρα δεν είναι αυτό που θα λέγαμε «θεοί» στο σεξ, καθώς η μπύρα μετατρέπει τα ανδρογόνα σε οιστρογόνα και η διάθεση μειώνεται.

Λευκό κρασί
Όσοι επιλέγουν το λευκό κρασί, είναι οι πιο επίμονοι στο κρεβάτι. Το σεξ μαζί τους μπορεί να διαρκέσει ώρες.

Κόκκινο κρασί
Είναι αισθησιακοί και τους αρέσει ο έντονος τρόπος ζωής. Τους αρέσει το σεξ αλλά δεν θέλουν να εξαντλούνται. Γι αυτό το σεξ μαζί τους έχει όρια.

Gin Tonic
Με ένα ποτό το άγριο σεξ μαζί τους είναι εγγύηση. Από το δεύτερο και μετά η διάθεση για ερωτικά παιχνίδια εξαφανίζεται. Το τζιν τόνικ επηρεάζει αρνητικά την όρεξη για σεξ, αφενός γιατί το τζιν είναι δυνατό και αφετέρου γιατί το τόνικ ρίχνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Νερό ή τσάι
Μπορεί να ακούγεται βαρετό, όμως στην πραγματικότητα η νηφαλιότητα κερδίζει. Όσοι είναι της υγιεινής διατροφής έχουν καλύτερες αντοχές και είναι πρόθυμοι να διερευνήσουν κάθε εκατοστό του σώματός σας.

Αναψυκτικά
Έχει αποδειχθεί ότι η ασπαρτάμη, που περιέχουν τα περισσότερα αναψυκτικά προκαλεί πονοκεφάλους και ρίχνει την λίμπιντο και αν τα συνδυάσεις με αλκοόλ η ερωτική διάθεση μειώνεται ριζικά. Όσοι, ωστόσο, προτιμούν ένα απλό αναψυκτικό χωρίς αλκοόλ προτιμούν μια πιο ρομαντική προσέγγιση -πχ ένα μασάζ- παρά σεξ.

Σαμπάνια
Η σαμπάνια είναι ένα πολύ ευγενικό ποτό κι όσοι την προτιμούν έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι λάτρεις της σαμπάνιας γνωρίζουν καλά πως να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον στο κρεβάτι.

Αυτοί που πίνουν τα πάντα!
Κρασί, τζιν ή ακόμα και ουίσκι; Όσοι πίνουν όλα τα ποτά, είναι οι καλύτεροι εραστές στο κρεβάτι, καθώς είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν.