Λουκάκου family: τα κουλουράκια όπως παλιά!

17 Οκτωβρίου 2018

Γεμάτα αρώματα τα κουλουράκια της οικογένειας Λουκάκου ξυπνούν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια

Οι παιδικές μας αναμνήσεις ζωντανεύουν μέσα από τις μοναδικές γεύσεις και τα αρώματα που προσφέρουν «τα κουλουράκια της μαμάς», της οικογένειας Λουκάκου.
Η Οικογένεια Λουκάκου από το 1961 παράγει στον εύφορο Λακωνικό κάμπο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εσπεριδοειδή, που χρησιμοποιεί για να παρασκευάσει σήμερα τα πιο αγνά, χειροποίητα και αρωματικά κουλουράκια. Η τρίτη γενιά της Οικογένειας Λουκάκου, έχοντας μυηθεί με την γνώση από τον παππού, τα εφόδια από τον πατέρα, τις μνήμες από την γιαγιά και τα αρώματα της μητέρα, ως πολύτιμους συμμάχους, και έχοντας μεγάλη αγάπη για τον κόσμο των τροφίμων παρασκευάζουν τα πιο αρωματικά κουλουράκια… όπως παλιά! Η οικογένεια Λουκάκου θέλοντας να προσφέρει στο ευρύ κοινό προϊόντα με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα παράγει παραδοσιακά κουλουράκια με κρασί, πορτοκάλι, σταφίδες αλλά και παξιμάδια γλυκανίσου με την ίδια παραδοσιακή συνταγή της μαμάς! Όλα χειροποίητα, με αγνά υλικά από τον Λακωνικό κάμπο,η οικογένεια Λουκάκου μας γεμίζει με αρώματα και γεύσεις που μας επιστρέφουν στο χθες, το αυθεντικό και υγιεινό!

Τα προϊόντα
Παξιμάδια Γλυκανίσου: Με το άρωμα του γλυκάνισου να κάνει αισθητή την παρουσία του δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Κατάλληλο για όλες τις στιγμές της ημέρας με μόλις 73 θερμίδες
Κουλουράκια Κρασιού: Με “μεθυστική” γεύση και άρωμα κόκκινου κρασιού, τα κουλουράκια κρασιού θα σας κερδίσουν αμέσως.
Κουλουράκια πορτοκαλιού: Τα παραδοσιακά κουλουράκια με πλούσιο άρωμα πορτοκαλιού, από τα πορτοκάλια της οικογένειας, ξεχωρίζουν για την φρουτώδη γεύση τους.
Κουλουράκια γεμιστά με σταφίδες: Η υπέροχη γεύση της μαύρης σταφίδας, με τις ευεργετικές της ιδιότητες, συνδυάζεται υπέροχα με το μέλι και τα καρύδια, δίνοντας ένα αποτέλεσμα που πρέπει σίγουρα να γευτείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Οικογένεια Λουκάκου
Σκάλα Λακωνίας, ΤΚ 23051
τηλ: 6956 228204
e-mail: [email protected]
Site: www.loukakoufamily.gr