Όσα έγιναν στο 3ο Burger Fest Αθήνα 2018

12 Οκτωβρίου 2018

Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επέστρεψε για 3η χρονιά.

Το Burger Fest της Αθήνας, το μεγαλύτερο food festival της πόλης επέστρεψε από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο που όπως αναμενόταν έμεινε αξέχαστο σε όσους παραβρέθηκαν!
Η μεγάλη γιορτή του burger έχει εξελιχθεί σε θεσμό και για 3η συνεχόμενη χρονιά άνοιξε της πύλες της κι απέδειξε περίτρανα γιατί τα burger έχουν γίνει αγαπημένη διατροφική συνήθεια. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Festival με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία! Οικογένειες, ζευγάρια, άνθρωποι όλων των ηλικιών, φοιτητές, μαθητές, γονείς όλοι βρέθηκαν στον ανανεωμένο χώρο του Αμαξοστάσιου του Ο.ΣΥ. για να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις και δρώμενα που μόνο το Burger Fest Αθήνα 2018 μπορεί να προσφέρει.
Για τρεις ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας κι όχι μόνο, σέρβιραν τα λαχταριστά τους πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς προς τέρψη των παρευρισκόμενων, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live και dj set έδωσαν τη δική τους χαρακτηριστική νότα.

BURGER FESTIVAL
Burger Fest, το μεγαλύτερο food festival της πόλης

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest Αθήνα 2018 από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα συνόδευσαν με τις κατάλληλες μουσικές πινελιές οι dj Akis Silves, Dj Spery, Lefaset, RSN, Dj Snatch. Από τις 20:00 και μετά αναλάμβαναν δράση τα live acts που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσαν, το κάτι παραπάνω στην όλη διοργάνωση.
Oι Gadjo Dilo, MCD & Idra Kayne, Tonis Sfinos, Jaguar Bombs, BIETNAM, Koza Mostra και Blend Mishkin w/ Roots Evolution
χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, κεφιού και χορού.
Τέλος, το festival έκλεισε με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house και καλύτερου burger του Burger Fest Αθήνα 2018 που ψήφισε αποκλειστικά το κοινό. Καλύτερο Burger House ανακηρύχθηκε το Juicy Grill, για 2η συνεχόμενη χρονιά, κι ακολούθησαν το Burger AP στη δεύτερη και το Pax Burger από την Θεσσαλονίκη στην Τρίτη θέση. Καλύτερο burger ανακηρύχτηκε το “Classic Burger” από το Burger AP του Άκη Πετρετζίκη!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Burger Fest Αθήνας απέδειξε γιατί δίκαια θεωρείται το μεγαλύτερο και καλύτερο Food Festival της πόλης και ανανεώνει το ραντεβού του για το 2019 με ακόμα περισσότερα burger, ακόμα περισσότερη μουσική ακόμα περισσότερο κέφι και ψυχαγωγία!