MP FOODS: Ελληνικές σάλτσες με μεράκι!

10 Σεπτεμβρίου 2018

H MP FOODS Μιχάλης Πέκος, μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής, προσφέρει σάλτσες, σαλάτες, μαρμελάδες, γλυκά χονδρικής πώλησης, όλα παρασκευασμένα με αγνά υλικά από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

H MP FOODS, ιδρύθηκε το 2011 στους Αγίους Αναργύρους με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή, εμπορία και διακίνηση τροφίμων. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, σε εταιρείες catering και ξενοδοχεία.
Σήμερα η δομή της εταιρείας MP FOODS περιλαμβάνει παρασκευαστήριο και σημείο χονδρικής πώλησης στην Αθήνα, ενώ το δίκτυο διανομής της εταιρίας απλώνεται σε όλη την χώρα.

Η MP FOODS παράγει εκλεκτής ποιότητας σάλτσες, όπως τζατζίκι, μαγιονέζα, σάλτσα σεφ, αλλά και μαρμελάδες, γλυκά, ποικιλίες τουρσιών και κομπόστας σε συσκευασίες των 5kg και 10kg, με τους πλέον σύγχρονους τρόπους παραγωγής και σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι άρτια εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με έντονη παρουσία κάθε χρόνο σε εκθέσεις τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η MP FOODS έχει καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για την γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της.

MPFOODS3

Στοιχεία Επικοινωνίας:

MP FOODS
Διεύθυνση: Γεωργίου Κονδύλη 16,
Άγιοι Ανάργυροι, 13561
Τηλέφωνο : 210 2620726 & 6948 638707
Email: [email protected]