Sknipa: Η ελληνική μπύρα

28 Φεβρουαρίου 2018

Μία διαφορετική μπύρα, η Sknipa με καθαρά ελληνικό χαρακτήρα και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Η ιστορία της Sknipa ξεκίνησε από μία μικρή οικιακή ζυθοποιία η οποία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο μικροζυθοποιείο στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Ένα προϊόν ποιοτικό από κριθάρι, μαγιά και λυκίσκος κορυφαίας ποιότητας και στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ελληνικής προέλευσης. Τις πρώτες ύλες για τη δημιουργία της Sknipa επεξεργάζονται μηχανήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα θέλοντας με αυτό τον τρόπο η εταιρία να δείξει τη στήριξή της στη χώρα και στα προϊόντα της.

Μία διαφορετική μπύρα, η Sknipa με καθαρά ελληνικό χαρακτήρα και επιλεγμένες πρώτες ύλες.
Μία διαφορετική μπύρα, η Sknipa με καθαρά ελληνικό χαρακτήρα και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Μία αληθινή μπύρα η οποία προκύπτει μέσα από μία σύγχρονη διαδικασία παραγωγής η οποία περιλαμβάνει τα στάδια της προανάμιξης, της εκχύλισης-πολτοποίησης, του φιλτραρίσματος ζυθογλεύκους, τον βρασμό ζυθογλεύκους, την προσθήκη του λυκίσκου και την αλκοολική ζύμωση φτάνοντας στο τέλος στην τυποποίηση πριν από τη διάθεση της Sknipa σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Sknipa και το ταξίδι της στην Ελλάδα στο: http://sknipa.gr