Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη

9 Νοεμβρίου 2016

Η έκθεση Athens Bar Show έρχεται για έβδομη συνεχή χρονιά να… αναμείξει γνώση, εμπειρίες και διασκέδαση με αμέτρητα premium προϊόντα, αρώματα και γεύσεις.

Το Athens Bar Show δίνει το ετήσιο ραντεβού του στις 8 και 9 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με επαγγελματίες του ελληνικού και διεθνούς bartending εταιρείες υψηλής ποιότητας αλκοολούχων ποτών. Το συγκεκριμένο event αποτελεί μία μεγάλη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στον χώρο των ποτών.

Σε αυτό το διήμερο που είναι αφιερωμένο στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών, οι επτά αίθουσες και δύο αυλές της Τεχνόπολης θα διαμορφωθούν ειδικά για τις ανάγκες του event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να γνωρίσουν τους πιο καταξιωμένους Έλληνες bartender και να εμπνευστούν από τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar.

Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη
Στιγμιότυπο από το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη

Με περισσότερους από 7.000 επισκέπτες στο περσινό σόου και με σημαντικές διακρίσεις να σημειώνονται στην ελληνική κοινότητα του bartending, η ελληνική bar σκηνή κερδίζει μεγαλύτερο έδαφος και δικαίως θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη
Στιγμιότυπο από το Athens Bar Show

Κατά τη διάρκεια της διήμερης έκθεσης ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία μεταξύ άλλων να παρακολουθήσει ομιλίες από Έλληνες και διεθνείς ειδήμονες, να δοκιμάσει περισσότερα από 300 προϊόντα και να εμπνευστεί από τους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής. Επιπλέον, ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και μέσω γευσιγνωσιών και θα έρθει σε επαφή με καινοτόμα εργαλεία κι εξοπλισμό.

Στιγμιότυπο από το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη
Η Τεχνόπολη πλημμύρισε από γεύσεις, αρώματα και με επαγγελματίες του ελληνικού και διεθνούς bartending