Καλώς ήλθατε στο blog μας

«Έξυπνο» σύστημα της Google αναλύει ποια εστιατόρια μπορεί να σε… δηλητηριάσουν

«Έξυπνο» σύστημα της Google αναλύει ποια εστιατόρια μπορεί να σε… δηλητηριάσουν

Θέλεις να ξέρεις ποια εστιατόρια δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής και μπορεί να σε δηλητηριάσουν; Κανένα πρόβλημα η Google έχει την απάντηση! Νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Google αποκαλύπτει ποια εστιατόρια μπορεί να σε δηλητηριάσουν, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη. Το «έξυπνο» σύστημα που ανέπτυξαν οι ερευνητές της Google, έχει την δυνατότητα να βρίσκει ποια εστιατόρια…

Περιβολάκι: ένα πάρκο γεμάτο γεύση και αρώματα

Περιβολάκι: ένα πάρκο γεμάτο γεύση και αρώματα

Απολαύστε στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και μάθησης, ενώ καλλιεργείτε βιολογικά προϊόντα. Που; Μα φυσικά στο Περιβολάκι, το Πάρκο βιολογικής καλλιέργειας στα Γεράνεια Όρη. Απολαύστε στιγμές μοναδικής χαλάρωσης αλλά και μάθησης σε έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από την βιολογική καλλιέργεια. Πάρτε την παρέα ή την οικογένειά σας και μάθετε…

Η μεσογειακή διατροφή προστατεύει τα μάτια

Η μεσογειακή διατροφή προστατεύει τα μάτια

Όποιος ακολουθεί το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής έχει 41% μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης εκφύλισης της ωχράς κηλίδας Μία από τις κυριότερες αιτίες σοβαρής μείωσης της όρασης είναι η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μια πάθηση των ματιών, που προκαλεί προοδευτική απώλεια της κεντρικής όρασης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας μελέτης, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Journal…

Αυθεντικές γεύσεις από τα λουκάνικα Τρικάλων Θεσσαλική

Αυθεντικές γεύσεις από τα λουκάνικα Τρικάλων Θεσσαλική

Όταν τα αλλαντικά συναντούν την παράδοση το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Η γνώση, το μεράκι και η πείρα 25 ετών οδήγησαν την εταιρεία Λουκάνικα Τρικάλων Θεσσαλική να δημιουργήσει ποιοτικά προϊόντα βασισμένα σε αυθεντικές γεύσεις από την Θεσσαλική γη. Η οικογενειακή επιχείρηση Νταλιάνη από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας ασχολείται με την παραγωγή παραδοσιακών αλλαντικών ψάχνοντας χαμένες παραδοσιακές γεύσεις…

Λευκόν ΣΝ: ένα ελαιόλαδο σαν άρωμα

Λευκόν ΣΝ: ένα ελαιόλαδο σαν άρωμα

Χρυσοπράσινο χρώμα, παχύρρευστη υφή και φρουτώδες άρωμα. Αυτό είναι το ελαιόλαδο Λευκόν ΣΝ που κέρδισε στο διεθνή διαγωνισμό LONDON AWARD 2017 το χάλκινο βραβείο για την ποιότητα του. Ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου του Λονδίνου είναι ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς ελαιολάδου στον κόσμο, ο οποίος πραγματοποιείται στην καρδιά μίας από τις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το…

Παρθένων Candies: σκέτη απόλαυση!

Παρθένων Candies: σκέτη απόλαυση!

Όταν τα αγνά υλικά συναντούν την έμπνευση γεννιούνται μοναδικές δημιουργίες. Ο λόγος για τις σοκολάτες και τα γλυκά «Παρθένων» Όταν έρχονται στο μυαλό μας σοκολατένιες λιχουδιές, στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι μοναδικές δημιουργίες της εταιρίας Παρθένων. Χειροποίητες γευστικές δημιουργίες από λευκή, γάλακτος ή υγείας σοκολάτα συνδυασμένη με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Σε διάφορα…

Αράχωβα: ο απόλυτος προορισμός!

Αράχωβα: ο απόλυτος προορισμός!

Γνωστή και αγαπητή σε ανθρώπους µε διεθνή ακτινοβολία, όπως ο Ωνάσης, ο Τσώρτσιλ και οι Beatles, η Αράχωβα, αποτελεί πόλο έλξης εδώ και δεκαετίες. Το δημοφιλές θέρετρο δεν προσφέρεται μόνο για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ, αλλά και για όσους αναζητούν την επαφή με τη φύση, το καλό φαγητό, τις εκδρομές με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, καθώς…

Η μαστίχα Χίου προλαμβάνει την οστεοπόρωση

Η μαστίχα Χίου προλαμβάνει την οστεοπόρωση

Σύμφωνα με τα ευρήματα νέες μελέτης η μαστίχα Χίου δρα προληπτικά στην μείωση της οστεοπόρωσης. Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου σε ότι αφορά το πεπτικό σύστημα και τις δερματικές φλεγμονές είναι γνωστές και γι αυτό είναι επίσημα αναγνωρισμένη ως φυσικό φάρμακο από την Επιτροπή για τα Φυτικά Φαρμακευτικά Προϊόντα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων. Νέα…

Γιαγιάδες μαγειρεύουν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Γιαγιάδες μαγειρεύουν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Τριάντα γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και μία Ελληνίδα, μαγειρεύουν στην Νέα Υόρκη. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Enoteca Maria» στο Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης είχε μια ριζοσπαστική ιδέα το 2006, η οποία αποδείχθηκε θρίαμβος! Ο Ιταλός Τζόντι Σκαραβέλα κάλεσε γιαγιάδες από όλο τον κόσμο να μαγειρέψουν για τους πελάτες του εστιατορίου…

Τα γεύματα αγάπης συνεχίζονται και φέτος σε όλη την Ελλάδα

Τα γεύματα αγάπης συνεχίζονται και φέτος σε όλη την Ελλάδα

Ημέρες αγάπης και υπάρχουν συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Σας παραθέτουμε την λίστα με τις δομές που παρέχουν δωρεάν φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη. ΑΤΤΙΚΗ Αγ. Αικατερίνη, οδ. Κειριαδών – Αιγηιδών, 118 53 Πετράλωνα, τηλ. 210-3458133. Αγ. Αιμιλιανός οδ. Αθαμανίας 17, 104 44, Σκουζέ, τηλ. 210-5129091. Αγ. Ανάργυροι, Πλ. Αγ….