Τηνιακές Γεύσεις: Αυθεντικά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Τήνου!

21 January 2019

Με αγάπη για τον τόπο τους, την Γη των Τηνίων, και τα αγνά προϊόντα που παράγονται σε αυτόν, δημιουργήθηκε η επιχείρηση «Τηνιακές Γεύσεις».

Ανάμεσα στα σκληρά και σμιλευμένα βράχια της Τήνου, τα πράσινα ωοειδή φύλλα της κυκλαδίτικης κάπαρης υπενθυμίζουν τη δύναμη για ζωή. Ο μικρός πράσινος ραγοειδής καρπός της κλείνει μέσα του τη θάλασσα και τη γη μαζί. Αυτή η κάπαρη δεν μοιάζει με καμιά άλλη και η γεύση της μένει χαραγμένη για πάντα ως γευστική μνήμη. Αυτή την «γευστική μνήμη» θέλησε να προσφέρει η Μαρία Βιδάλη κι έκλεισε στα βαζάκια της τις «Τηνιακές Γεύσεις».
Αγνά και φυσικά τοπικά προϊόντα, αρωματικά φυτά και βότανα, για μια υγιεινή μεσογειακή διατροφή που συλλέγονται από την φύση της Τήνου παράγονται με μεράκι και με βάση τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού. Κάπαρη, κρίταμο, αγκινάρες, ρίγανη, φασκόμηλο, θυμάρι, θρούμπι και άλλα πολλά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για το άρωμα και την γεύση τους, μπορεί να βρει κανείς στις Τηνιακές Γεύσεις και να δημιουργήσει τις πιο μοναδικές γαστρονομικές συνταγές.

Βρείτε όλες τις παραδοσιακές συνταγές της Τηνιακής γαστρονομίας με κάπαρη ή αγκινάρα εδώ


Τηνιακές Γεύσεις
| Παραδοσιακά προϊόντα Τήνου
Ιερωνύμου Κοτσώνη 16, Τήνος
Τηλ: 2283025018
Κιν: 6973696792
E-mail: [email protected]