Kouchico: Less is more…

1 August 2017

To Kouchico στην Ερμούπολη της Σύρου έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για κοκτέιλ το μέγεθος δεν μετράει!

Η πορεία του Kouchico στο χώρο του fine drinking ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια μέσα σε μόλις δέκα τετραγωνικά. Η επιμονή του ιδιοκτήτη του Χρήστου Γκόλφη στη λεπτομέρεια, στην κορυφαία πρώτη ύλη και στην τεχνική αρτιότητα εξέλιξε το Kouchico σε ένα καφέ μπαρ που λυπάσαι που δεν βρίσκεται στην Αθήνα χαίρεσαι όμως όταν το ανακαλύπτεις στα σοκάκια της Σύρου. Επιλογές από μονοποικιλιακούς καφέδες που παρασκευάζονται με εξελιγμένες μεθόδους φιλτραρίσματος, ροφήματα, φυσικοί χυμοί, σάντουιτς και μάφιν όλα με την προσωπική πινελιά του καταστήματος.

Kouchico: The less is more...
Kouchico: less is more…

Η επιτυχία του Kouchico έφερε και την επέκτασή του με την προσθήκη και του διπλανού καταστήματος και με μεγαλύτερη έμφαση στα κοκτέιλ. Το μπαρ εμπλουτίστηκε με premium ετικέτες, ποτά δυσεύρετα από όλο τον κόσμο και μία τεράστια συλλογή από ρούμι, τζιν, τεκίλα και ουίσκι. Οτιδήποτε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των κόκτειλ είναι χειροποίητο από την ομάδα του καταστήματος. Φρέσκοι χυμοί, σιρόπια, εκχυλίσματα και πούλπες που ξεχωρίζουν για το άρωμα και τη γεμάτη γεύση τους ολοκληρώνουν την μαγική ανάμειξη των πιο ψαγμένων συνταγών.

Ο επαγγελματισμός της ομάδας που λειτουργεί με την σαφή καθοδήγηση του Χρήστου Γκόλφη ξεπερνά κάθε προσδοκία ενώ την υπέροχη εμπειρία του Kouchico ολοκληρώνει η προσεκτικά επιλεγμένη μουσική επένδυση με επιλογές από soul, funk και jazz.

Περισσότερες πληροφορίες:
Kouchico, Ερμούπολη, Σύρος, τηλ.: 2281 300880
Fp: https://www.facebook.com/kouchico/