Mία καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, Green Μάνη με βάση τη μεσογειακή κουζίνα και τις ποιοτικές πρώτες ύλες παράγει περισσότερα από 2000 έτοιμα γεύματα τη μέρα.
Αναγνωρίζοντας τη διατροφική αξία της μανιάτικης διατροφής και τη συμβολή της στη διατήρηση της καλής υγείας η οικογένεια Κουβατσέα δημιούργησε το 1996 την Green Μάνη με σκοπό τη δημιουργία απολαυστικών γευμάτων που κλείνουν μέσα τους όλη τη μαγειρική παράδοση των 98 χωριών της περιοχής.
Μανιάτικα φαγητά τα οποία ετοιμάζονται καθημερινά με μπαχαρικά και μυρωδικά της ελληνικής γης και κορυφαίες πρώτες ύλες όπως είναι οι ελιές, το ελαιόλαδο, το μέλι, οι χυλοπίτες, τα λαχανικά και τα κρεατικά. Ένα πλήρες μενού με επιλογές ανά ημέρα και κορυφαία πιάτα όπως το μαντί γεμιστό με ανθότυρο και σάλτσα τυριών, η φασολάδα με πολύχρωμες πιπεριές, ο παραδοσιακός μουσακάς, το μοσχαράκι γιουβέτσι κ.α. Τα γεύματα παράγονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις από προσωπικό το οποίο είναι εκπαιδευμένο από τον ΕΦΕΤ με τη μέθοδο Cook and Chill.
Μάθετε περισσότερα στο https://www.greenmanh.gr/