ΜΖΕΑ: 100% ελληνικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

19 March 2018

Τα ελληνικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά της ΜΖΕΑ παράγονται με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.

Αναγνωρίζοντας τη διατροφική αξία των ελληνικών αγροτικών προϊόντων η εταιρεία MZEA παράγει αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας και η προσεκτική επεξεργασία μέσω ξήρανσης με αέρα και ηλιακή ενέργεια είναι εκείνες που εγγυώνται πως τα αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά της ΜΖΕΑ διατηρούν όλα εκείνα τα ωφέλιμα στοιχεία, τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τις φυτικές ίνες που συνιστούν την θρεπτική τους αξία.

Η εταιρεία MZEA παράγει αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.
Η εταιρεία MZEA παράγει αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συντηρητικά

Ακολουθώντας πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον τα προς ξήρανση προϊόντα βρίσκονται πάντα σε ένα καθαρό και ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς να εκτίθενται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία, τη σκόνη ή τα έντομα.

Στη λίστα των προϊόντων της ΜΖΕΑ βρίσκουμε αποξηραμένα φρούτα όπως το μήλο, το αχλάδι, το ακτινίδιο και αποξηραμένα λαχανικά όπως είναι το παντζάρι, η πιπεριά, το κολοκύθι και η μελιτζάνα σε τρεις διαφορετικές συσκευασίες για να επιλέξουμε την ποσότητα που καλύπτει τις ατομικές ή οικογενειακές μας ανάγκες.

Μάθετε περισσότερα στο https://mzea.com/