Vogatsikou 3: το γνήσιο μπαρ

11 December 2017

Στον ομώνυμο δρόμο της μαγικής Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένα γνήσιο μπαρ για επαΐοντες και όχι μόνο. Ο λόγος για το Vogatsikou 3.

Σε ένα μαγαζί με παράδοση στο χώρο στο πρώην Bel Air δημιουργήθηκε το 2014 το Vogatsikou 3 ένα γνήσιο μπαρ με σεβασμό στον πελάτη και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ξύλο και το μέταλλο κυριαρχούν στο χώρο ενώ η μεγάλη μπάρα σε προκαλεί να δοκιμάσεις τα… πάντα.

Εντυπωσιακή λίστα αποσταγμάτων και περισσότερες από 70 προτάσεις κόκτεϊλ στο μενού δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο άλλωστε ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Κέδες είναι σίγουρο πως γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά ενός ενημερωμένου μπαρ. Το Vogatsikou 3 όμως είναι ένα all day bar το οποίο ξέρει να φροντίζει τους πελάτες του κάθε ώρα της μέρας και της νύχτας.

Το Vogatsikou 3 ένα γνήσιο μπαρ με σεβασμό στον πελάτη και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Το Vogatsikou 3 ένα γνήσιο μπαρ με σεβασμό στον πελάτη και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Από νωρίς το πρωί σερβίρονται ροφήματα και ποιοτικός καφές ενώ όσο η μέρα προχωράει οι επιλογές για το καλύτερο lunch break σίγουρα ιντριγκάρουν με απολαυστικές μακαρονάδες, πλούσιες σαλάτες, πίτσα και μπέργκερς χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι γλυκοί πειρασμοί όπως είναι η μπουγάτσα και οι λουκουμάδες. Άλλωστε Θεσσαλονίκη χωρίς μπουγάτσα δεν γίνεται.

Ιδανικές είναι και οι συνοδευτικές προτάσεις στο ποτό που θα επιλέξεις όποιο κι αν είναι αυτό. Την ατμόσφαιρα του Vogatsikou 3 ολοκληρώνει η μουσική επένδυση με επιλογές από funky, disco και soul ακούσματα από το χέρι έμπειρων Djs.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Βογατσικού 3, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 222899 – 2310 222895
Email: [email protected]
Site: http://vogatsikou3.gr/