«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

11 December 2017

Από τον δημιουργό του «Ψάριστον» Βασίλη Ακριβό το «Γίδι» με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Ο πέτρινος χώρος του με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τις ξύλινες καρέκλες και τραπέζια μοιάζει βγαλμένος από ελληνική ταινία ενώ το όνομά του υποδηλώνει εκτός από το χιούμορ του δημιουργού του Βασίλη Ακριβού και την προσήλωσή του στην κρεατοφαγία. Μία παλιομοδίτικη ψησταριά η οποία όμως είναι κλεισμένη με πλεξιγκλάς φιλοξενεί στο χώρο της και τα ειδικά ψυγεία σιτέματος εντός των οποίων ωριμάζουν διαφορετικά είδη κρέατος όπως μοσχάρι, πρόβατο και χοίρος.

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.
Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης, ο ιδανικότερος άνθρωπος για να σας προτείνει αυτό που θα ταιριάξει ιδανικά στη γεύση σας.
Η απόλαυση όμως ξεκινάει ήδη από τα πρώτα πιάτα με μία αρωματική χωριάτικη σαλάτα, πλούσια φέτα και πεντανόστιμες μακαρούνες. Τώρα που ο καιρός εμπνέει ο χωριάτικος τραχανάς αλλά και ο πατσάς είναι ανάμεσα στις must επιλογές. Η αρνίσια συκωταριά, τα παϊδάκια προβατίνας, τα χειροποίητα λουκάνικα και τα εξαιρετικά μπριζολάκια είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που μπορείς να βρεις εδώ.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης
Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης

Χρήσιμες πληροφορίες για το«Γίδι»:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, τηλ.: 210-2828848
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 18.00, Δευτέρα κλειστά