Διαμονή σε κορυφαία ξενοδοχεία για τους μεγάλους νικητές του Greek Chef από την HotelBrain

8 January 2018

Στιγμές απόλαυσης επιφυλάσσει ο Χρυσός Χορηγός της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, HotelBrain, για τους μεγάλους νικητές του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2018, αφού προσφέρει στους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας διαμονή τριών ημερών σε δύο κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Έφθασε η στιγμή που η κουζίνα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2018 θα «πλημμυρίσει» από ακονισμένα μαχαίρια που θα δουλεύουν ασταμάτητα, καρέ με θεαματικά φλαμπέ αλλά και από χειμαρρώδες άγχος που θα μετατραπεί σε δημιουργικά πιάτα που κρύβουν μέσα τους μοναδικές γεύσεις, αρώματα, έμπνευση, πειθαρχία και αδιάκοπη προσπάθεια!

Οι φρενήρεις ρυθμοί που επικρατούν στην κουζίνα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2018 είναι γεγονός όπως άλλωστε και τα δώρα των μεγάλων νικητών! Ο λόγος φυσικά για τις στιγμές ξεκούρασης που θα απολαύσουν οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού Greek Chef 2018 και Young Greek Chef 2018 σε δύο κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας. Η διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain και Χρυσός Χορηγός της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιβραβεύει τις προσπάθειες των νικητών του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2018 προσφέροντάς τους διαμονή τριών ημερών στο ξενοδοχείο Nefeles Luxury Residences & Lounge στις παρυφές του Μαινάλου, καθώς και στο κομψό boutique ξενοδοχείο The Captain’s House στην Πρέβεζα.

Nefeles Luxury Residences & Lounge
Χτισμένο χρησιμοποιώντας πέτρα και ξύλο, το Nefeles Luxury Residences & Lounge στις παρυφές του Μαινάλου εντάσσεται σαν προέκταση του φυσικού τοπίου ανάμεσα στις πλαγιές του βουνού και τα έλατα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση του οικισμού. Αποτελείται απο 15 πολυτελείς βίλες με σπάνια θέα στα έλατα. Το country style ύφος των δωματίων σε γήινους χρωματισμούς, που δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον, σας προδιαθέτει για ένα απολαυστικό «δέσιμο» με τη φύση, ξυπνώντας όλες σας τις αισθήσεις σε σώμα και πνεύμα. www.nefelesmainalon.gr/en/home/

Nefeles Luxury Residences & Lounge

The Captain’s House
Δύο βήματα από τo πανέμορφo λιμάνι της Πρέβεζας, στην παλιά πόλη, το Αρχοντικό του Καπετάν-Γιώργη Ποταμιάνου, έχει διαμορφωθεί σε ένα κομψό boutique ξενοδοχείο που σας προσκαλεί να μοιραστείτε στιγμές χαλάρωσης σε ένα φιλικό περιβάλλον. Το αρχοντικό αυτό, που χρονολογείται από το 1896, ανακαινίστηκε το 2010 με σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική κληρονομιά της περιοχής. http://captainshousepreveza.gr

The Captain’s House

* Οι κρατήσεις των νικητών μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν διαθεσιμότητας, εκτός εορτών και αργιών.