Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

4 December 2017

Συνεχίζοντας μία παράδοση 32 ετών η έκθεση Agrotica επιστρέφει στις 1-4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η 27η Agrotica ανοίγει τις πύλες της στις 1-4 Φεβρουαρίου του 2018 για να υποδεχτεί το κοινό της στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της να αποτελέσει το επίκεντρο των εξελίξεων του αγροτικού κλάδου συμβάλλοντας στο άνοιγμα νέων αγορών, στην ενίσχυση της εικόνας αλλά και στην προώθηση των αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμών, εφοδίων και υπηρεσιών.

Η έκθεση Agrotica επιστρέφει στις 1-4 Φεβρουαρίου στο ΔΕΘ
Η έκθεση Agrotica επιστρέφει στις 1-4 Φεβρουαρίου στο ΔΕΘ

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διεξαχθούν Διεθνή Αγροτικά Συνέδρια, Ενημερωτικές Ημερίδες υψηλού ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος αλλά και εκδηλώσεις οι οποίες αποσκοπούν στην αναβάθμιση του γνωστικού αντικειμένου του αγροτικού κλάδου.

Η έκθεση Agrotica διοργανώνεται από το 1985 από τη ΔΕΘ HELEXPO και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας τόσο των Βαλκανίων όσο και της ΝΑ Μεσογείου. Λογίζεται ανάμεσα στις πρώτες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Ευρώπης και η έκτασή της καλύπτει 34.500 m2 εκθεσιακού χώρου. Κάθε χρόνο την Agrotica επισκέπτονται περισσότεροι από 120.000 επισκέπτες οι οποίοι προέρχονται τόσο από την εσωτερική αγορά όσο και από άλλες 30 χώρες ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους Hosted Buyers αλλά και στα b2b meetings.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://agrotica.helexpo.gr/el