Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

19 August 2017

Τρεις βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στο Cooking for Charity 2017 του Ekies All Senses Resort σε ένα gourmet… δεντρόσπιτο.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική με την επιμέλεια του executive chef του Ekies All Senses Resort Δημήτρη Παμπόρη.

Τρεις καταξιωμένοι σεφ σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό μενού για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο εστιατόριο «Treehouse». To Cooking for Charity 2017 θα φιλοξενήσει αναγνωρισμένους εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής κουζίνας με πρώτο τον Θοδωρή Παπανικολάου, σεφ του ξενοδοχείου «Athens Was» στις 19 και 20/08. Ακολουθεί στις 26 και 27/08 ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο «Le Favre d’ Anne» σεφ Pascal Favre d’ Anne ενώ τη διοργάνωση κλείνει στις 2 και 3/09 ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin,  σεφ Arnaud Bignon από το «Greenhouse» του Λονδίνου.

 Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο

Για το 2017 το Cooking for Charity συνεργάζεται με το  «Μπορούμε», μια Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση του 2016 είχε ενισχύσει το έργο της Αγίας Βερονίκης-Σπίτι Στοργής με μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις να διατίθεται στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης Χαλκιδικής. Πριν από ένα χρόνο είχαν συμμετάσχει οι βραβευμένοι σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος και Δημήτρης Δημητριάδης.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Cooking for Charity
Τηλ.: 23750 91000
Email: [email protected]