Προ των πυλών η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

4 August 2017

H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει. Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής που κλείνει φέτος 52 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, ανοίγει τις πύλες της από τις 11 έως τις 23 Αυγούστου 2017 και σας προσκαλεί να γνωρίσετε μοναδικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και χειροτεχνών.

Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής συγκεντρώνει περισσότερους από 90 εκθέτες (30 καινούργιοι) από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής γης και χειροποίητα έργα τέχνης, ενώ θα απολαύσουν τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που μεταδίδουν τον αυθεντικό παλμό της Ρόδου.

H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει.
H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει.

Με την προσήλωση και τη συνέπεια των φορέων, τη συμμετοχή και το μεράκι των εκθετών και τη σταθερή στήριξη των χορηγών της, η Έκθεση της Κρεμαστής ξεπερνά τα όρια μιας τοπικής εκδήλωσης και αποτελεί πλέον όχι μόνο ένα εμπορικό, αλλά ένα ολοκληρωμένο πολιτιστικό γεγονός.

Από το 1965, σε μια διοργάνωση που συνεχώς αναπτύσσεται και εμπλουτίζεται, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της ελληνικής χειροτεχνίας, της λαϊκής τέχνης και της ελληνικής γης.  Ελαιόλαδο, κρασί, μελισσοκομικά, γαλακτοκομικά, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, βότανα, αλλαντικά, παραδοσιακά ζυμαρικά, άλευρα, χειροτεχνήματα και γλυπτά δίνουν το δυναμικό παρόν σε μια έκθεση θεσμό που φέτος έχει τη σφραγίδα της RM International σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://www.kremasti-expo.gr

52η Πανελλήνια έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής οικονομίας Κρεμαστής
Διάρκεια έκθεσης: 11 – 23 Αυγούστου 2017
Ωράριο: 19.00 – 00.00