Coffee Cold Brew Beer: Coffee Island και Νήσος συνεργάζονται και ανοίγουν νέα αγορά στην Ελλάδα

17 August 2022

Οι δύο ελληνικές εταιρείες Coffee Island και Νήσος, μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ανοίγουν νέα αγορά στην Ελλάδα με μια πρωτόγνωρη εμπειρία παγωμένου καφέ που έχει ως βασικό συστατικό την μπύρα με την ονομασία Coffee Cold Brew Beer.

Πρόκειται για ένα προϊόν που, για πρώτη φορά, «παντρεύει» τα δύο δημοφιλή ποτά. Ένας αρωματικός παγωμένος καφές φτιαγμένος όπως μία artisanal σε συνδυασμό με μαύρη μπύρα τύπου porter είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής σκέψης και συνεργασίας των δύο διεθνώς βραβευμένων επιχειρήσεων με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα.

Το ιδιαίτερο ρόφημα έχει αρώματα καφέ, σοκολάτας και φρούτων, χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, χαμηλή πικράδα, πλούσιο αφρό και σώμα, φυσικό ανθρακικό και 5% αλκοόλ από τη ζύμωση. «H ιδέα προέκυψε από το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα με εθνικό ποτό τον παγωμένο καφέ και ο πρωτοποριακός συνδυασμός μπύρας – καφέ θα χαρίσει μία καινούργια εμπειρία στον καταναλωτή, πόσο μάλλον στο ελληνικό κοινό που αγαπάει και τον κρύο καφέ και την μπύρα» τονίζει ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Νήσος.

Η ποιοτική μπύρα και o ποιοτικός καφές ταυτίζονται στη μοναδική Coffee Cold Brew Beer της Coffee Island και της Νήσος, παιδί της δημιουργικής συνεργασίας των ομάδων μας. Συνδυάσαμε την τέχνη και την επιστήμη του καφέ και της μπύρας σε όλη την διαδικασία παραγωγής από το κόκκο του καφέ και της βύνης και τους αρωματικούς λυκίσκους έως το καβούρδισμα, την ζύμωση, και την εκχύλιση και σας προσφέρουμε ίσως την καλύτερη εμπειρία παγωμένου καφέ που έχετε δοκιμάσει έως σήμερα.

Το νέο προϊόν, αρχικά θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Coffee Island και στο website ή app της εταιρείας.