BioΒλαστός: Βιολογικά προϊόντα για καλύτερη υγεία

22 October 2018

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναζήτηση αγνών προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου οδήγησε την εταιρεία BioΒλαστός στην παραγωγή, τυποποίηση και διακίνηση προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας.

Δημητριακά, όσπρια, ρύζι, superfoods και πολλά ακόμα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, που συμβάλλουν στην σωστή διατροφή και υγεία, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα της εταιρείας BioΒλαστός. Σε συνεργασία με μικρούς παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου, η εταιρεία BioΒλαστός έχει ως σκοπό την τυποποίηση και επεξεργασία βιολογικών προϊόντων με σκοπό τη σταθερά υψηλή ποιότητα και οργανωμένη διακίνηση τους προς τους καταναλωτές.
Τα βιολογικά προϊόντα της εταιρείας BioΒλαστός προέρχονται από καλλιέργειες, όπου απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κάθε χημικού φυτοφαρμάκου, λιπάσματος και ορμόνης. Στη βιολογική παραγωγή χρησιμοποιούνται οργανικές ουσίες, όπως η κοπριά και το άχυρο, ενώ η καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών βασίζεται στην έκθεση των επιβλαβών οργανισμών στους φυσικούς εχθρούς τους, όπως έντομα, μύκητες, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς, οι οποίοι δεν είναι παθογόνοι για μια καλλιέργεια, και μειώνουν ή και εξαφανίζουν τους επιβλαβείς οργανισμούς.
Τα βιολογικά τρόφιμα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αφού η βιολογική γεωργία οδηγεί στη φυσική ισορροπία και στην υψηλότερη γονιμότητα του εδάφους, στη διατήρηση των οικοσυστημάτων και στη μείωση της ρύπανσης.Ο καταναλωτής μπορεί βρει μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, δημητριακά, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, superfoods, παιδικά τρόφιμα και επιδόρπια. Μάλιστα η προτίμηση των βιολογικών προϊόντων στα νεογνά, τα βρέφη και τα παιδιά κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς έχουν ανάγκη για μια ασφαλή και πλήρη σε θρεπτικά συστατικά διατροφή για την σωστή ανάπτυξή τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΒioΒλαστός – Βιολογικά προϊόντα
Αργυροκάστρου 20, Μέγαρα Αττικής T.K 19 100
Τηλέφωνο: 22960 29245
Email: [email protected]
Site: www.viovlastos.gr