Bonum Terrae σημαίνει “Αγαθόν γης”

7 September 2018

Το πολυτιμότερο αγαθό που προσφέρει απλόχερα η ελληνική γη είναι το ελαιόλαδο και η Bonum Terrae παρέχει στον καταναλωτή βραβευμένα αγαθά της ελληνικής γης, που ξεχωρίζουν για την γεύση τους και την εμφάνισή τους.

Η Bonum Terrae AE είναι μία Ελληνική εταιρεία τροφίμων που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και εξειδικεύεται στην εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και παραδοσιακών Ελληνικών τροφίμων, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα της έχουν βραβευτεί σε ελληνικούς και διεθνής διαγωνισμούς ποιότητας/γεύσης και εμφάνισης. Το ελαιόλαδο της Bonum Terrae “Αγαθόν γης” και αρκετά άλλα προϊόντα της έχουν αποσπάσει το πρώτο βραβείο για την ποιότητα και την εμφάνισή τους στην Μεσογειακή έκθεση ελιάς και ελαιολάδου “Ελαιοτεχνία”, στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Νέα Υόρκη καθώς και σε διαγωνισμούς γεύσης στο Λονδίνο.
Η Bonum Terrae προωθεί τα προϊόντα της κυρίως στις αγορές του εξωτερικού (Κίνα, Ταϊβάν, Μαλαισία, Γερμανία, Ρουμανία, Γαλλία κα) αλλά και στην εγχώρια αγορά σε καταστήματα delicatessen ή σε καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.

Το εξαιρετικό αυτό παρθένο ελαιόλαδο προέρχεται από το Βόρειο Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο της Κρήτης που έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Η συλλογή των ελιών με ραβδισμό, η συγκέντρωση τους σε σακιά σε ποσότητες όχι μεγαλύτερες των 50 κιλών, η άμεση μεταφορά τους, την ίδια μέρα, στο ελαιοτριβείο και η γρήγορη άλεση τους, έχουν σαν αποτέλεσμα ένα ελαιόλαδο με υψηλής ποιότητας γεύση και άρωμα. Η επεξεργασία γίνεται με σύγχρονες φυγοκεντρικές μεθόδους σε θερμοκρασία κάτω των 27ο C, προκειμένου το τελικό προϊόν να διατηρεί τις πολύτιμες θρεπτικές του ιδιότητες.

bonum terrae_expotrof

Δίνοντας έμφαση στην υψηλή και σταθερή ποιότητα, στην εμφάνιση και σχεδιάζοντας επώνυμα προϊόντα που αναδεικνύουν την ελληνική παράδοση μέσα από μια μοντέρνα ματιά, η Bonum Terrae, παρέχει στον καταναλωτή – εκτός από το ελαιόλαδο- προϊόντα, όπως οι ελληνικοί ξηροί καρποί, οι ελιές, το μέλι και διάφορα τοπικά εδέσματα όπως σάλτσες με φραγκόσυκο, φυστικοβούτυρο, μαρμελάδες, αλλά και φυσικά καλλυντικά και σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

BONUM TERRAE A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ζίννη 38 & Φαλήρου 85, Νέος Κόσμος, Αθήνα, Νέος Κόσμος (Αθήνα)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9227752
FAX: 210 9227753
E-MAIL: [email protected]