Η εταιρεία Olive’s Earth ταξιδεύει την ελιά και τα προϊόντα της από την Βόλβη της Θεσσαλονίκης σε όλο τον κόσμο.
Κινητήριος δύναμη στο επιχειρηματικό εγχείρημα του Σταμάτη Κωνσταντίνου υπήρξε η αγάπη για την ελιά, το δέντρο και τον καρπό που με την υψηλή του διατροφική αξία έχει κερδίσει όλη τη Μεσόγειο και όχι μόνο.
Έχοντας ως βασικό μέλημα την προσφορά τελικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές ανά τον κόσμο η Olive’s Earth καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται την ελιά και τα προϊόντα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Για το λόγο αυτό και η ελιά που χρησιμοποιείται είναι εκείνη που παράγεται αποκλειστικά στους ελαιώνες της εταιρίας που καλύπτουν μία έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων. Στη συνέχεια η επεξεργασία της ελιάς γίνεται χωρίς προσμίξεις ή χημικές διεργασίες με μηχανήματα τελευταίας γενιάς διατηρώντας συγχρόνως την παράδοση στην ποιοτική επεξεργασία της ελιάς με στόχο την παραγωγή ενός αγνού και αναλλοίωτου προϊόντος.
Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται και παράγονται από την Olive’s Earth είναι οι Χαλκιδικής, οι Καλαμών και οι Θρούμπες και προσφέρονται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, όπως για παράδειγμα, γεμιστές, σε ροδέλες ή μαριναρισμένες. Στη λίστα των προϊόντων συγκαταλέγονται επίσης η πάστα ελιάς και το ελαιόλαδο ενώ μία σημαντική καινοτομία που παρέχει η Olive’s Earth στους πελάτες της είναι η δυνατότητα να δημιουργήσουν το προϊόν που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στη γεύση και στις επιθυμίες τους συσκευασμένο με το δικό τους όνομα.
Μάθετε περισσότερα στο: https://www.olivesearth.gr/