EN / GR
[email address]
LEMNOS BAKERY

LEMNOS BAKERY

Greece, North Aegean, Lemnos

Contact:
  •   Website
  • [email address]
  •   +302254051110
  •   Πορτιανού Λήμνου, Greece
Social:
Company People
FOTINI PORIAZI
FOTINI PORIAZI

Business Owner

  • Company ID:
  • Business

    Producer of Bakery/Confectionery Products
  • Export Activity

    No
From Our Blog
Φλωμάρι από την οικογένεια Ποριάζη «Λήμνος»
Φλωμάρι από την οικογένεια Ποριάζη «Λήμνος»

Το Φλωμάρι είναι το Λημνιό παραδοσιακό ζυμαρικό, το οποίο σε αντίθεση με τα περισσότερα δεν παρασκευάζεται από σιμιγδάλι αλλά από αλεύρι Λήμνου. Χρησιμοποιείται σε διαφορετικές εκδοχές παραδοσιακά είτε με Κόκκορα κοκκινιστό , με σαλιγκάρια ή σαν γαρνιτούρα, με σάλτσα ή και σε κρύες σαλάτες. Το Φλωμάρι Λήμνου της οικογένειας Ποριάζη παράγεται από φρέσκο αγελαδινό παστεριωμένο…

Workshops
Meet the Producer | pORIAZI FAMILLY - LEMNOS
Meet the Producer | pORIAZI FAMILLY - LEMNOS
Company/Product Presentation

At Lemnos we grow the local variety of wheat and barely from which we produce the Lemnos flour witho...

  • Start

    04 March 2021 - 14:30
  • End

    04 March 2021 - 14:45
  • Guest Speaker

    FOTINI PORIAZI

Profile

Meet the Producer

Products

Loading...

LEMNOS BAKERY

Producer of Bakery/Confectionery Products
From Our Blog
Φλωμάρι από την οικογένεια Ποριάζη «Λήμνος»
Φλωμάρι από την οικογένεια Ποριάζη «Λήμνος»

Το Φλωμάρι είναι το Λημνιό παραδοσιακό ζυμαρικό, το οποίο σε αντίθεση με τα περισσότερα δεν παρασκευάζεται από σιμιγδάλι αλλά από αλεύρι Λήμνου. Χρησιμοποιείται σε διαφορετικές εκδοχές παραδοσιακά είτε με Κόκκορα κοκκινιστό , με σαλιγκάρια ή σαν γαρνιτούρα, με σάλτσα ή και σε κρύες σαλάτες. Το Φλωμάρι Λήμνου της οικογένειας Ποριάζη παράγεται από φρέσκο αγελαδινό παστεριωμένο…

Company People
FOTINI PORIAZI
FOTINI PORIAZI

Business Owner

Workshops
Meet the Producer | pORIAZI FAMILLY - LEMNOS
Meet the Producer | pORIAZI FAMILLY - LEMNOS
Company/Product Presentation

At Lemnos we grow the local variety of wheat and barely from which we produce the Lemnos flour witho...

  • Start

    04 March 2021 - 14:30
  • End

    04 March 2021 - 14:45
  • Guest Speaker

    FOTINI PORIAZI