Έρχεται η μαγική Ονειρούπολη στη Δράμα!

4 December 2017

Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, η Ονειρούπολη στη Δράμα θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας μεταμορφώνονται, αλλάζουν και γίνονται η πιο χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη που θα μπορούσες να φανταστείς. Το σκηνικό περιλαμβάνει καλικάντζαρους, χιονάνθρωπους, Άγιο Βασίλη, ξωτικά και τουνελόδρακους οι οποίοι συνθέτουν ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Η Ονειρούπολη ανοίγει τις πόρτες της στις 4 Δεκεμβρίου με τον μεγάλο Έλληνα παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά να κάνει την έναρξη στις 19.00 το απόγευμα ενώ το μουσικό κομμάτι της τελετής έναρξης έχει αναλάβει ο νέος αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός.

Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου θα ζωντανέψει η «Ονειρούπολη» στη Δράμα
Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου θα ζωντανέψει η «Ονειρούπολη» στη Δράμα

Για τον ένα μήνα λειτουργίας της το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινά πολλές διαφορετικές δωρεάν εκδηλώσεις αλλά και ανανεωμένες δράσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα ακόμα και θεματικά εργαστήρια.

Χορός, τραγούδι, παιχνίδι, ζωγραφική και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες περιμένουν τους μικρούς και τους… μεγαλύτερους ενώ μέσα στην Ονειρούπολη θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν πολλούς χριστουγεννιάτικους ήρωες και πρωταγωνιστές παραμυθιών συμβάλλοντας παράλληλα στο κοινωνικό έργο φορέων και συλλόγων.

Το πιο απίθανο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινάει στην Ονειρούπολη της Δράμας στις 4 Δεκέμβρη!