Μελισσοκομία Χελμός: Φάρμακα της φύσης από την κυψέλη

14 September 2017

Μία οικογένεια με παράδοση στη μελισσοκομία μας προσφέρει για περισσότερα από πενήντα χρόνια προϊόντα κορυφαίας ποιότητας κατευθείαν από την κυψέλη. Ο λόγος φυσικά για τη Μελισσοκομία Χελμός.

Η «Μελισσοκομία Χελμός» δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Σούκα στους Άνω Λούσους Καλαβρύτων με τον ίδιο να κληροδοτεί μία παράδοση που είχε μάθει από τον πατέρα του Νικόλαο, στα τέσσερα παιδιά του. Η οικογένεια Σούκα παράγει εκλεκτά προϊόντα μελισσοκομίας για περισσότερο από μισό αιώνα και συνεχίζει με σεβασμό στην παράδοση, στη φύση και στον άνθρωπο. Τα τέσσερα αδέλφια εργάζονται και συνεργάζονται με αγάπη και τεχνογνωσία προσφέροντας στον καταναλωτή βιολογικό μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό και κεραλοιφή.

Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει το μέλι στη διατροφή μας η «Μελισσοκομία Χελμός» επιλέγει η παραγωγή ενός τόσο πολύτιμου τροφίμου να γίνει και βιολογικά διατηρώντας αναλλοίωτη την υψηλή θρεπτική του αξία. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε μέλι πεύκου, ελάτης (βανίλια), ανθέων, βελανιδιάς και θυμαρίσιο.

Η Μελισσοκομία Χελμός «γεννήθηκε» από την οικογένεια Σούκα
Η Μελισσοκομία Χελμός «γεννήθηκε» από την οικογένεια Σούκα

Στη λίστα των προϊόντων της «Μελισσοκομίας Χελμός» συγκαταλέγονται οκτώ διαφορετικά είδη μελιού (πορτοκαλιάς, ρείκι, βελανιδιάς, κουμαριάς, πεύκου-κωνοφόρων, ελάτης, θυμαρίσιο και ανθέων) με τα τρία από αυτά, ρείκι-θυμαρίσιο-βελανιδιάς, να έχουν αποσπάσει χρυσό, αργυρό και χάλκινο βραβείο αντίστοιχα στα «Taste OLYMP Awards 2017». Ο βασιλικός πολτός, η γύρη και η κεραλοιφή ολοκληρώνουν την γκάμα των προϊόντων υψηλής ποιότητας που παράγονται και διαθέτονται από τη «Μελισσοκομία Χελμός».

Περισσότερες πληροφορίες: www.melihelmos.gr