Ένας μπαμπάς δημιουργεί το πιο πρωτότυπο κολατσιό για το σχολείο

24 November 2016

Απολαύστε καρέ καρέ τις πιο πρωτότυπες και υγιεινές δημιουργίες για ένα συναρπαστικό κολατσιό για το σχολείο. Ένας μπαμπάς δημιουργεί ασύλληπτα σνακ εμπνευσμένα από ταινίες και παιδικούς ήρωες. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε!

Είναι βέβαιο ότι ο χρόνος για τους εργαζόμενους (και μη!) γονείς είναι περιορισμένος και ότι το κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Όμως, φανταστείτε πόσο όμορφη έκπληξη τόσο για τα παιδιά σας όσο και για τους συμμαθητές τους θα ήταν αν δημιουργούσατε που και που ένα λιγότερο βαρετό γεύμα για το σχολείο. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Beau, παντρεμένος, εργαζόμενος και πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος κάθε μέρα ετοιμάζει και από ένα συναρπαστικό κολατσιό για το σχολείο, προσφέροντας χαμόγελα στα παιδιά του.

Ένας μπαμπάς δημιουργεί το πιο πρωτότυπο κολατσιό για το σχολείο
Κολατσιό για το σχολείο εμπνευσμένο από την ταινία «Monsters, Inc»

Ο food blogger του http://www.lunchboxdad.com παρουσιάζει κάθε εβδομάδα απίθανες δημιουργίες εμπνευσμένες από ήρωες κόμικς, παιδικές ταινίες και όχι μόνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αρχική του ιδέα ήταν να δείξει στα παιδιά του ότι ο μπαμπάς τους τα σκέφτεται και ότι τα αγαπάει. Μάλιστα, οι ιδέες για τα γεύματα προέρχονται από τα ίδια τα παιδιά ανάλογα με τα ερεθίσματα τους. Ο Beau προτρέπει τους γονείς: «να κάνετε την ώρα του γεύματος διασκέδαση και να συνδεθείτε ακόμη περισσότερο με τα παιδιά σας». Κάθε εβδομάδα ο δραστήριος μπαμπάς προσφέρει δημιουργικές συνταγές, αστείες εικόνες, ενώ μοιράζεται τις σκέψεις του σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.

Ένας μπαμπάς δημιουργεί το πιο πρωτότυπο κολατσιό για το σχολείο
Ένα υπέροχο σνακ με τον «Winnie the Pooh»

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να ξεκινήσετε και εσείς ένα συναρπαστικό κολατσιό για τα παιδιά σας, τον εαυτό σας και το σύντροφό σας; Αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο, ξεκλέψτε λίγο χρόνο την Κυριακή το βράδυ και κάντε την προεργασία σας για το γεύμα της επόμενης ημέρας. Έτσι την Δευτέρα το πρωί, το παιδί σας να ανακάλυπτε ανοίγοντας το lunch box του τον αγαπημένο του ήρωα σε μορφή σνακ. Βεβαίως αν ο αγαπημένος του ήρωας είναι πιο περίπλοκος εμφανισιακά και από τον πιο δύσκολο γρίφο, μπορείτε να ξεκινήσετε τους πειραματισμούς σας με ένα αυτοκινητάκι, μια καρδούλα ή ένα σπιτάκι, ανάλογα βεβαίως και με την ηλικία των παιδιών σας.

Ένας μπαμπάς δημιουργεί το πιο πρωτότυπο κολατσιό για το σχολείο
Ένα lunch box γεμάτο γεμάτο γευστικές εκπλήξεις