Penny Lane Comfort Food: Επαναπροσδιορίζοντας την «άνεση» στο φαγητό

14 November 2017

Αγαπημένα πιάτα με μία νέα αισθητική και σπιτικό concept σε ένα χώρο που αποπνέει θαλπωρή με μία νότα βρετανικής αισθητικής, όπως και το όνομά του, Penny Lane Comfort Food.

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles και τον αντίστοιχο δρόμο του Λίβερπουλ και αυτός ο βρεταννικός προσανατολισμός είναι ορατός και στην αισθητική του.
Η ανοιχτή αυλή είναι σε πλήρη αρμονία με την ανοιχτή κουζίνα αφού εφόσον το επιθυμείς μπορείς να παρακολουθήσεις το πιάτο σου να ετοιμάζεται από τους καλύτερους. Το Penny Lane Comfort Food είναι όλα όσα περιγράφει το όνομά του και ακόμα περισσότερα. Αν δίναμε έναν ορισμό του Comfort Food στα ελληνικά θα ήταν: «το φαγητό που σου γεννά θετικά συναισθήματα» και η αλήθεια είναι πως στο Penny Lane μόνο θετικά συναισθήματα μπορείς να βιώσεις.

Το Penny Lane Comfort Food είναι όλα όσα περιγράφει το όνομά του και ακόμα περισσότερα
Το Penny Lane Comfort Food είναι όλα όσα περιγράφει το όνομά του και ακόμα περισσότερα

Ανοιχτά από τις 10.00 το πρωί προσφέρει πρωινό και brunch μέχρι τις 18.00 το απόγευμα με επιλογές όπως είναι τα croque monsieur και madame στην πιο ονειρική εκδοχή τους, τα «Penny’s Benedict» με σπιτική ολλαντέζ και scrambled eggs και ομελέτες σκέτη μαγεία.

Οι φανταστικές επιλογές όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού σίγουρα δεν θα μείνεις ασυγκίνητος όταν δοκιμάσεις το «Pulled Brisket» με το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στο τραγανό σπιτικό ψωμάκι!
Προσεγμένο στη λεπτομέρεια το Penny Lane Comfort Food διαθέτει εξαιρετικό καφέ, ποικιλία ροφημάτων και φυσικά τα ιδανικά κοκτέιλ για να συνοδέψεις τις επιλογές σου.

Χρήσιμες πληροφορίες
Penny Lane Comfort Food
Διεύθυνση: Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, τηλ.: 210-6800217