Naxonisos Tastes: Η Νάξος έχει τη δική της Χυμουδιά με βιολογική αλόη!

Η Naxonisos Tastes αυτό το καλοκαίρι μας προσκαλεί να πιούμε κάθε μέρα Χυμουδιά για να δούμε τη διαφορά, ξεδιψώντας -θα συμπληρώσουμε εμείς- απολαυστικά!

Είναι πάντοτε ευχάριστο να συνειδητοποιείς πως στη χώρα μας εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν στον τόπο και στα προϊόντα του και να προσπαθούν να τα αναδείξουν με τον πιο ευρηματικό τρόπο. Αυτό ακριβώς έχει κάνει η ομάδα της Naxonisos Tastes, η οποία δημιούργησε και μας παρουσιάζει την «Χυμουδιά» με βιολογική αλόη.

Naxonisos Tastes: Η Νάξος έχει τη δική της Χυμουδιά με βιολογική αλόη!
Naxonisos Tastes: Η Νάξος έχει τη δική της Χυμουδιά με βιολογική αλόη!

Ο λόγος για το απολαυστικό και δυναμωτικό φρουτοποτό που παράγεται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες αλόης στο μαγευτικό νησί της Νάξου, σε συνδυασμό με ελληνικούς γευστικούς χυμούς φρούτων. Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που κλείνει μέσα της τα πιο γευστικά και ευεργετικά συστατικά της φύσης στις πιο ρετρό συσκευασίες. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε άφοβα το ανατρεπτικό αυτό φρουτοποτό, αφού προσφέρει στον οργανισμό σας την ενέργεια που χρειάζεται.

Καθώς μία γεύση δεν είναι ποτέ αρκετή η ομάδα έβαλε τα δυνατά της και δημιούργησε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις. Ρόδι, πορτοκάλι, λεμόνι και φράουλα συνδυασμένα με την βιολογική αλόη σε ένα ποτό το οποίο θα μας δυναμώσει και θα μας ξεδιψάσει.

Κάτι μας λέει όμως πως αυτές οι τέσσερις γεύσεις της Χυμουδιάς είναι μόνο η αρχή! Μένουμε λοιπόν συντονισμένοι για να μη χάσουμε στιγμή όσα νέα έχει να μας παρουσιάσει η NaxonisosTastes!