Ετοιμαστείτε για το «Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017»

21 February 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο διαγωνισμό μεσογειακού cocktail, τo Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017 έχει ξεκινήσει…

Το πιο δημιουργικό και μεσογειακό mixology challenge καλεί για ακόμη μία χρονιά ταλαντούχους bartenders από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ολλανδία, Λίβανο, Αγγλία και Αμερική να βρουν το «ταίρι» τους, με το οποίο θα μελετήσουν, θα δοκιμάσουν, θα πειραματιστούν, θα ξενυχτήσουν και θα αναμείξουν το απόλυτο mediterranean cocktail, το οποίο στη συνέχεια θα παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού «Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017».

Ετοιμαστείτε για το «Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017»
Ετοιμαστείτε για το «Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017»

Μάλιστα το… dream duet που θα στεφθεί νικητής θα βρεθεί στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο κορυφαίο φεστιβάλ BCB (Bar Convent Berlin), όπου θα παρουσιάσει το νικητήριο signature cocktail του στο περίπτερο του Skinos. Όσο για τους κριτές του διαγωνισμού; Πρόκειται για τον Δημήτρη Κιάκο, ιδιοκτήτη του The Gin Joint και τον Αλέξανδρο Σουρμπάτη, βραβευμένο bartender και bar manager του Spinte Bar στη Θεσσαλονίκη. Η φιλοσοφία του ανατρεπτικού αυτού challenge είναι απλή: δημιουργία, ομαδικότητα και έμπνευση από τη μεσόγειο!

Έρχεται το Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017
Έρχεται το Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017

Οι υποψήφιοι που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού «Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017» θα αναμετρηθούν με εξίσου ταλαντούχους bartenders στους προκριματικούς γύρους που θα διεξαχθούν πανελλαδικά σε πέντε πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Γιάννενα και Κρήτη. Τέλος, τα πέντε «ζευγάρια» που θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες, θα προκριθούν στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους, καθώς και τη συνταγή τους από τις 20 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 12 Απριλίου στο www.myskinos.com/mcc