Plan(e)t Foods: Tο πρώτο ελληνικό vegan παγωτό

Διαθέσιμο σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης και σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις

Κι όμως, το πρώτο ελληνικό vegan παγωτό κυκλοφόρησε στην αγορά και έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του χορτοφαγικού κοινού. Με περισσότερα από 300 σημεία πωλήσης να έχουν εντάξει στο ψυγείο τους το παγωτό της Plan(e)t Foods, πλέον οι λάτρες του vegan παγωτού έχουν άλλη μια επιλογή απόλαυσης και μάλιστα ελληνική! .

Το πρώτο συσκευασμένο ελληνικό plant-based παγωτό παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα ενώ κατέχει και μία από τις ανώτερες διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων (FSSC 22000). Η βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία παραγωγής του έχει στόχο να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της βιομηχανίας γάλακτος στον πλανήτη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για κάθε μία συσκευασία 410ml του vegan παγωτού χρειάζονται 238 λίτρα νερού λιγότερα σε σχέση με το αγελαδινό παγωτό, 3,4 τετραγωνικά μέτρα γης λιγότερα, ενώ η ατμόφαιρα επιβαρύνεται κατά 650g διοξειδίου του άνθρακα λιγότερο.

Η εταιρεία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο την δράση της λανσάροντας στην ελληνική αγορά δύο κλασικές γεύσεις, βανίλια Μαδαγασκάρης και Σοκολάτα. Φέτος λανσάρει στην ελληνική αγορά τρεις νέες γεύσεις όπως Φυστικοβούτυρο με αλατισμένη καραμέλα και κομματάκια κουβερτούρας, Triple Chocolate Brownie, και η αγαπημένη σε μικρούς (κι όχι μόνο) Φράουλα!

Και τα σχέδια της εταιρείας συνεχίζονται αφού η Plan(e)t Foods αναμένεται να ανοίξει το πρώτο τους vegan παγωτοπωλείο στο Μοναστηράκι.