HEINEKEN: Λανσάρει την Lager Heineken® Silver

15 March 2022

Την Heineken® Silver με 4% αλκοόλ, που ακολουθεί ιδιαίτερη διαδικασία ζυθοποίησης με ψύξη κατά την ωρίμανση στον -1° Κελσίου, λανσάρει στην ελληνική αγορά η Heineken.

Η νέα μπύρα θα ξεκινήσει σύντομα την επίσημη κυκλοφορία της με νέα καμπάνια, σχεδιασμένη να εμπνεύσει μια νέα γενιά θαυμαστών της Heineken.
Η Heineken® Silver φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη μπίρα των Gen Z & Y (ηλικίες 18- 35), κοινού που δημιουργεί τις τάσεις του σήμερα και διαμορφώνει τον κόσμο του αύριο. Απευθύνεται σε ανθρώπους που ελκύονται από πιο προοδευτικές και καινοτόμες επιλογές στην καθημερινότητά τους, ενώ αναζητούν λιγότερο πικρές και πιο ευκολόπιοτες γεύσεις, για να απολαύσουν σε διαφορετικές περιστάσεις, είτε με φίλους, είτε και μόνοι.
Η Heineken® Silver ζυθοποιείται όπως ακριβώς και η αυθεντική Heineken®, εξασφαλίζοντας την ίδια υψηλή ποιότητα, φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της μαγιάς A-Yeast και της 100% βύνης κριθαριού της Heineken®, ενώ υποστηρίζει την ευρύτερη δέσμευση της Heineken® για έναν πιο πράσινο κόσμο. Καθώς ζυθοποιείται σε πιο ψυχρή θερμοκρασία, η Heineken® Silver είναι μια διαυγής και περισσότερο ευκολόπιοτη μπίρα, η οποία διατηρεί το χαρακτηριστικό χρυσοκίτρινο χρώμα της Heineken. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εικαστική ταυτότητα της μάρκας, όπου η εμβληματική πράσινη ετικέτα της Heineken® ανανεώνεται και μετατρέπεται σε μια νέα, δροσερή, τιρκουάζ απόχρωση, διαχωρίζοντας έτσι την Heineken® Silver από την Heineken® original