Τσέλιγκας: Τα αγνά τυροκομικά και παραδοσιακά προϊόντα έχουν το δικό τους «σπίτι»

16 November 2018

Με πάθος για την ποιότητα ο Τσέλικας, τριάντα τρία χρόνια τώρα προσφέρει τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα

Είτε πρόκειται για γαλακτοκομικά προϊόντα, είτε για αλλαντικά, είτε για παραδοσιακά ζυμαρικά παξιμάδια και γλυκίσματα, ο Τσέλιγκας πάντοτε έχει να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό. Από την παραγωγή, στην άμεση διάθεση και κατανάλωση, ο Τσέλιγκας έχει πάθος με την ποιότητα και μεράκι για την παροχή του καλύτερου δυνατού προϊόντος σε εσάς.
Η οικογενειακή επιχείρηση Τσέλιγκας Delicatessen αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους εκείνους που επιζητούν την ποιότητα και την σωστή ωρίμανση των τυριών. Διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του «βασιλιά της φέτας» έχει να σας προσφέρει πάνω από 12 διαφορετικά είδη φέτας και πολλά ακόμη παραδοσιακά προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Στο κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen θα βρείτε μια ποικιλία τυριών από όλη την Ελλάδα, όπου ξεχωρίζει η γραβιέρα με μαύρη τρούφα, η παλαιωμένη γραβιέρα τραχείας, αλλά και η γραβιέρα με σπόρους κάνναβης. Επιπλέον, ο παραδοσιακός παστουρμάς, το σουτζούκι ΜΙΡΑΝ και η μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, καθώς και τα εξαιρετικά ντολμαδάκια του Τσέλιγκα, θα σας οδηγήσουν σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Τέλος, στο κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen θα βρείτε πρωτότυπες προτάσεις για δώρο όπως μπουκάλια κρασί με μοναδικές χειροποίητες παραστάσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τσέλιγκας Delicatessen
Π. Φύσσα, Κερατσίνι 187 57
Τηλ: 210.400.5635
Site: www.tseligas.gr