CRETAN BITES:ότι πιο κοντά στο σπιτικό

6 October 2018

Η Cretan bites λανσάρει χειροποίητες μπάρες δημητριακών σε 3 γεύσεις, ταχίνι, σοκολάτα, cranberries συνδυασμένα με κρητικό μέλι, για όλους όσους ψάχνουν κάτι υγιεινό και χορταστικό

Το εργαστήριο παραγωγής και συσκευασίας της “Cretan Bites” από το Παλαιόκαστρο Ηρακλείου παράγει με αγνά υλικά μπάρες δημητριακών πλούσιες σε διατροφική αξία για όλους όσους αναζητούν κάτι υγιεινό και χορταστικό κατά την διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA), η συνήθειά μας να τσιμπολογάμε μεταξύ των γευμάτων, μπορεί να μας «φορτώσει» με πολλές θερμίδες και πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά. Αν όμως τρώμε τα σωστά ενδιάμεσα γεύματα, μπορούμε να ενισχύσουμε τα επίπεδα της ενέργειάς μας και να εφοδιάσουμε τον οργανισμό μας με σημαντικά διατροφικά οφέλη. Οι μπάρες δημητριακών της Cretan Bites αποτελούν τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βάλετε υγιεινά σνακ στη διατροφή σας στο σπίτι, στο γραφείο, στο σχολείο, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Η επιλογή της μπάρας δημητριακών ως μικρογεύμα κατά τη διάρκεια της μέρας είναι μία πολύ θρεπτική επιλογή, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τα δημητριακά βρίσκονται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής, μιας και εφοδιάζουν τον οργανισμό με το βασικό του καύσιμο, τη γλυκόζη.

Οι γεύσεις της Cretan Bites
Μπάρα Δημητριακών με ΤΑΧΙΝΙ (45gr)
Συστατικά : Ταχίνι, Μέλι, Βιολογική Βρώμη (23%), Κουβερτούρα Υγείας, Δημητριακά Ρυζιού & Σιταριού, Βιολογική Σταφίδα (6%), Βιολογικό Σησάμι (4%). Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Μπάρα Δημητριακών με ΣΟΚΟΛΑΤΑ (40gr)
Συστατικά : Δημητριακά Ρυζιού & Σιταριού με Κακάο, Βιολογική Βρώμη (18%), Μέλι, Αμύγδαλα, Σοκολάτα, Μαύρη Ζάχαρη, Βιολογικό Σησάμι (4%), Βιολογικός Κολοκυθόσπορος (2%), Βιολογικός Λιναρόσπορος (1,5%), Φυτική Μαργαρίνη.

Μπάρα Δημητριακών με CRANBERRIES (40gr)
Συστατικά : Δημητριακά Ρυζιού & Σιταριού, Βιολογική Βρώμη (18%), Μέλι, Αμύγδαλα, Cranberries, Μαύρη Ζάχαρη, Βιολογικό Σησάμι (4%), Βιολογικός Κολοκυθόσπορος (2%), Βιολογικός Λιναρόσπορος (1,5%), Φυτική Μαργαρίνη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Cretan Bites – Εργαστήριο Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικης
Παλαιόκαστρο, 71500 Ηράκλειο
E: [email protected]
S: www.cretanbites.gr
T: 6970 923010 / 6947 079892