Μεσσηνιακή παράδοση: Γεύσεις από τη Μεσσηνία με αγάπη

7 March 2018

Εστιάζοντας στην παράδοση και στους καρπούς της Μεσσηνιακής Γης η «Μεσσηνιακή παράδοση» δημιουργεί και παρουσιάζει αγνά, παραδοσιακά προϊόντα.

Μία γυναίκα με αγάπη για τον τόπο της βρίσκεται πίσω από την επωνυμία «Μεσσηνιακή παράδοση» και τα προϊόντα της. Η Μαρία Δουβογιάννη ακολουθώντας πιστά τις οικογενειακές συνταγές που πέρασαν από μάνα σε κόρη δημιουργεί παραδοσιακά προϊόντα με τα πιο αγνά υλικά της Μεσσηνιακής Γης. Προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητά τους. Γλυκές και αλμυρές δημιουργίες που μυρίζουν Ελλάδα. Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, τουρσιά αλλά και gourmet δημιουργίες που οδηγούν την παραδοσιακή γαστρονομία σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Μεσσηνιακή παράδοση: Γεύσεις από τη Μεσσηνία με αγάπη
Μεσσηνιακή παράδοση: Γεύσεις από τη Μεσσηνία με αγάπη

Στον μακροσκελή κατάλογο των προϊόντων της Μεσσηνιακής Παράδοσης βρίσκουμε κορυφαίες προτάσεις όπως τα γλυκά του κουταλιού δαμάσκηνο, βύσσινο, καρότο, μύρτιλο και πορτοκάλι αλλά και ιδιαίτερες επιλογές όπως η ελιά γεμιστή με αμύγδαλο και το κυδώνι με ρόδι. Σε αναλόγως μεγάλη ποικιλία παρουσιάζονται και οι μαρμελάδες με γεύσεις όπως το βατόμουρο, τη φράουλα, το λεμόνι, το κρεμμύδι σε κόκκινο κρασί, η ντομάτα με πορτοκάλι και το πορτοκάλι-σοκολάτα. Τουρσιά, πάστες και σιρόπια ολοκληρώνουν τη λίστα των επιλογών.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της Μεσσηνιακής παράδοσης στο http://messiniakiparadosi.gr/