Όταν το ΜεΖεν συνάντησε το The Trap

27 November 2017

Ένα γοητευτικό πάντρεμα στο κέντρο της Αθήνας είναι αυτό ανάμεσα στην αισθητική του The Trap και στις βολιώτικες νοστιμιές του ΜεΖεν.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μεσημεριανό pop up event στο The Trap όπου το ΜεΖεν έφερε τους πιο ευφάνταστους μεζέδες ενός βολιώτικου τσιπουράδικου και τους σέρβιρε αλά The Trap. Η ιδέα γοήτευσε και η συνεργασία ευχαρίστησε τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα πλέον να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ πειραγμένα μεζεδάκια με επιλεγμένα τσίπουρα, ούζα αλλά και ελληνικά κοκτέιλ. Νοστιμιές όπως η κλασική φάβα από την Ηρακλειά, η πικάντικη τυροσαλάτα με την καπνιστή φέτα, οι γίγαντες τουρσί, αλλά και ο γίδινος καβουρμάς με ντομάτα και φέτα.

Το The Trap σε παγιδεύει στις πιο συναρπαστικές γεύσεις
Το The Trap σε παγιδεύει στις πιο συναρπαστικές γεύσεις

Η απόλαυση ωστόσο στο Trap ξεκινάει από το πρωί με πρωτότυπα σάντουιτς όπως είναι αυτό που περιέχει γύρο μανιταριών αλλά και εξελιγμένα yogurt bowls τα οποία σε… ξυπνάνε ευχάριστα. Εξίσου γοητευτικό και το bar food όπου εχεί ανακαλύπτεις επιλογές όπως ο γύρος τόνου σε πίτα, τα γιαπωνέζικα φασόλια edamame αλλά και η εξαιρετική πανσέτα.

Χρήσιμες πληροφορίες:
The Trap, Όθωνος 10, Σύνταγμα, τηλ.: 210-3215561