Εκεί, στα μονοπάτια των παιδικών του ονείρων, το 2000, ο γιος του Απόστολος Γούλας συλλαμβάνει την ιδέα και συμβάλλει αποφασιστικά στην δημιουργία ενός σύγχρονου επισκέψιμου οινοποιείου με σκοπό να συνεχίσει την μακραίωνη αμπελοοινική παράδοση των κατοίκων της περιοχής.
Πολύτιμοι αποδέκτες στην εκπλήρωση της ιδέας του είναι οι οικογένειες του Κωστα Γαλάτση (διαθέτει από το 1936 το πρώτο αποσταγματοποιείο της περιοχής) και του Γ. Φλώρου, οι οποίες μοιράζονται μαζί του τους κόπους και τις προσδοκίες της δημιουργίας τους.
Η κοινή προσπάθεια αποφέρει το 2004 το «Κτήμα τ’ Αποστόλη», ένα επισκέψιμο οινοποιείο-αποσταγματοποιείο, 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την «πόλη της Γερακίνας» σε μια περιοχή που διαθέτει 3000 στρέμματα αμπελοκαλλιέργειας . Το οινοποιείο συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την παραδοσιακή βιολογική καλλιέργεια, ενώ έχει λάβει και βραβείο καλής πρακτικής από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο
Τα επόμενα 15 χρόνια παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, με μικρά αλλά σταθερά βήματα ξεχωρίζει με την ενεργή του παρουσία στην τοπική αγορά τόσο για την καινοτομία των προϊόντων του όσο και για την ποιότητα που προσφέρει.