Το κρασί βρίσκεται στο επίκεντρο του F&B expert Σπύρου Στεριάδη, στο e-stage της EXPOTROF Online. Ο Trendsetter της ημέρας πραγματοποιεί μια μοναδική περιήγηση στους ελληνικούς αμπελώνες και στη μαγεία των γεύσεων και των αρωμάτων κάθε ποικιλίας.
Λίγα Λόγια για τον Σπύρο Στεριάδη
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1975. Έχει σπουδάσει Performing Art και Film Production & Direction στο Queen Margaret του Εδιμβούργου και είναι κάτοχος διπλώματος Δημοσιογραφίας και Σκηνοθεσίας. Από το 1997 έως σήμερα εργάζεται ως captain, maître και restaurant manager σε εστιατόρια στην Αθήνα. Ανάμεσα σε αυτά η πολυβραβευμένη με δυο αστέρια Michelin Σπονδή και το πολυβραβευμένο εστιατόριο Cookoovaya.
Τύπος
WebinarΈναρξη
08 Οκτωβρίου 2021 - 11:00Λήξη
08 Οκτωβρίου 2021 - 11:30Ομιλητής
Σπύρος Στεριάδης