Ελλάδα, Πελοπόννησος, Σπάρτη
Τμήμα Marketing
Δραστηριότητα
ΑλλαντοποιίαΕξαγωγική δραστηριότητα
ΌχιΟ Δημήτρης Ανδρομιδάς, μαζί με τη γυναίκα του Ελένη Τσαβαλά, ίδρυσαν το 1981 την δική τους επιχείρηση· ένα κρεοπωλείο στη Μονεμβασία.
Το όραμά τους ήταν να ενσωματώσουν στα προϊόντα τους την ιστορία, την παράδοση και τη γεύση, όπως ακριβώς την βίωσαν γενιές και γενιές. Η παραγωγή του περίφημου πλέον λουκάνικου Μονεμβασίας και του παραδοσιακού σύγλινου Μονεμβασίας ήταν τα πρώτα παρασκευάσματα, που εκτόξευσαν την επιχείρηση στην τοπική αγορά.
Το 1989 η επιχείρηση μετατρέπεται σε εταιρεία, με τη σταδιακή συμμετοχή σε αυτή της τρίτης γενιάς της οικογένειας, της Σοφίας και του Νίκου. Έτσι, σε μια εποχή που οι παραγωγές των μικρών τοπικών επιχειρήσεων απευθύνονταν κυρίως στο στενό γεωγραφικό χώρο όπου δραστηριοποιούνταν, οραματίζεται και σχεδιάζει το άνοιγμα σε ευρύτερες αγορές.
Το 1998 ιδρύεται το πρώτο εργαστήριο παραγωγής και τυποποίησης κρεατοσκευασμάτων, οπότε και η παραγωγή επεκτείνεται σε νέα προϊόντα.
Το 2007, το εργαστήριο , εκσυγχρονίζεται και εγκαθιστά ειδικά συστήματα διασφάλισης ποιότητας, δίνοντας έτσι στην εταιρεία το πλεονέκτημα να προωθήσει τα προϊόντα της, που είναι έτοιμα να ταξιδέψουν παντού και να τοποθετηθούν σε μεγάλες αγορές.
Τμήμα Marketing