Ελλάδα, Αττική, Κέντρο Αθήνας
Τμήμα Marketing
Δραστηριότητα
ΠαραγωγόςΕξαγωγική δραστηριότητα
ΝαιΑποστολή μας είναι να προωθήσουμε τα ευεργετήματα της υγιεινής διατροφής, προσφέροντας συγκεκριμένα vegan γεύματα , με την πιο υψηλή ποιότητα τροφών με κύριο συστατικό το Jackfruit.
Mέσω της καινοτόμου φυτικής προέλευσης εναλλακτικών προϊόντων κρέατος, στοχεύουμε στη μείωση της κατανάλωσης κρέατος.
Σκοπός μας, οι καταναλωτές μας να απολαμβάνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι μέσω της μεσογειακής κουζίνας.
Για εμάς, είναι δέσμευση να δημιουργούμε 100% φυσικά, vegan, υγιεινά γεύματα με Jackfruit.
Υποστηρίζουμε με πάθος τη γνωριμία αυτού του πληθωρικού φρούτου και των αναρίθμητων πλεονεκτημάτων του στον καταναλωτή.
Όραμά μας, οι ηθικές και βιώσιμες πρακτικές παραγωγής, με στόχο τη βελτίωση της ζωής όλων μας και η καθιέρωσή μας ως μιας κορυφαίας παγκόσμιας αυθεντίας στην αγορά του Jackfruit.
Mε σταθερή δέσμευση στην καλή διαχείριση του περιβάλλοντος, δίνουμε προτεραιότητα στη πρωτοβουλία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και συμβάλλουμε στις προσπάθειες αναδάσωσης. Για εμάς, αυτά είναι σημαντικά βήματα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Ως ομάδα αφοσιωμένων ειδικών στα τρόφιμα, εκφραζόμαστε μέσω της συνύπαρξης του επαγγελματισμού μας και του πάθους μας για τη δημιουργία καινοτόμων vegan τροφίμων που προάγουν την ευημερία των καταναλωτών μαζί με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Υποστηρίζουμε την υγιεινή ζωή με προεκτάσεις στον vegan τρόπο διατροφής. Πιστεύουμε στην ουσιαστική σύνδεση μεταξύ των ατόμων και της τροφής που καταναλώνουν.
Επικεφαλής της ομάδας μας είναι ο Νίκος Γαϊτάνος, διάσημος και παθιασμένος πράσινος σεφ που είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο καλύτερος vegan σεφ στην Ελλάδα. Με τη μεγάλη του εμπειρία και το ταλέντο του, περιλαμβάνει στα μενού μας καινοτόμες και θρεπτικές συνταγές vegan πιάτων που χαίρουν επαίνων, όχι μόνο από χορτοφάγους και vegans αλλά και από κρεατοφάγους.
Τα πιάτα μας είναι αγνά και απολαυστικά, ενώ αντανακλούν τη φιλοσοφία του Νίκου να διατηρεί το φαγητό απλό. Πιστεύει στη χρήση μόνο λίγων, υψηλής ποιότητας υλικών για τη δημιουργία των εξαιρετικών του συνταγών.
Επιπλέον, ο Νίκος έχει ιδρύσει μια από τις πρώτες σχολές Vegan Cooking στην Ευρώπη και έχει γράψει τα βιβλία μαγειρικής «Dirty Vegan”, “My Vegan Workshop Recipes” και το e-book “Cook at home”.
Δεν συμβιβαζόμαστε!
Γεύματα εύκολα στην προετοιμασία, με μόνο υγιεινά συστατικά, χωρίς τίποτα παραπάνω!
Φιλοσοφία μας,
H βιωσιμότητα και η υψηλή ποιότητα!
Όλη η Jackfruit ποικιλία μας με πρωτεΐνη μπιζελιού είναι η καλύτερη εναλλακτική για το κρέας
Τμήμα Marketing