Το Generation Best της Πέμπτης είναι γλυκό και ο φιλοξενούμενός της Αλέξανδρος Αλεξίου θα αναλάβει το «μενού της συνάντησης». Από τη Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο Hyatt Regency, o pastry chef θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία του και τις δημιουργίες του που υποστηρίζουν ότι μέσα από το γλυκό «η ζωή είναι ωραία».
Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Αλεξίου
Αποφοίτησε από την ΤΕΣΤΕ – Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και μαθήτευσε δίπλα στον Ghislain Gaille στο Hyatt ενώ μέντορες του ήταν ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Δημήτρης Χρονόπουλος.
Αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Περαίας, ο Αλέξανδρος Αλεξίου εντάχθηκε άμεσα στην ομάδα της πολυεθνικής 5* αλυσίδας Hyatt. Είχε όπως ο ίδιος λέει τη μοναδική τύχη να μαθητεύσει κοντά στον Ghislain Gaille και μέντορες του θεωρεί τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Δημήτρη Χρονόπουλο.
Σήμερα σπό τη θέση του Pastry chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency δημιουργεί μοναδικά γλυκά που ταξιδεύουν τους επισκέπτες στις κουζίνες του κόσμου.
Τύπος
WebinarΈναρξη
07 Οκτωβρίου 2021 - 17:00Λήξη
07 Οκτωβρίου 2021 - 17:30Ομιλητής
Αλέξανδρος Αλεξίου