Σταθμός του σημερινού TourTaste η Μύκονος με οικοδεσπότη τον executive chef των ξενοδοχείων katikies mykonos & katikies Santorini, Άγγελο Μπακόπουλο. Θα «μαγειρέψει με γεύση» όπως είναι το moto του Πελαγίσιο λαβράκι, με άγρια χόρτα και αυγολέμονο με μυρώνια και μάραθο αναδεικνύοντας την πίστη του στα τοπικά προϊόντα.
Λίγα λόγια για τον Άγγελο Μπακόπουλο
Ο Άγγελος Μπακόπουλος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας, σπούδασε μαγειρική τέχνη στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει εργαστεί σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας μας.
Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι executive chef στα ξενοδοχεία katikies mykonos & katikies Santorini, αριθμόντας αρκετές βραβεύσεις για τα εστιατόρια mikrasia από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους γαστρονομικούς θεσμούς της χώρας μας (χρυσοί σκούφοι & αστέρια fnl).
To γαστρονομικό του μότο είναι "Μαγειρεύεται με γεύση"
Αγαπημένα του υλικά ( ντομάτα. σκόρδο, βασιλικός, ελαιόλαδο).
Συνεργάζεται κυρίως με μικρούς παραγωγούς και είναι πρεσβευτής της νέας ελληνικής κουζίνας. Πολλά άρθρα και αφιερώματα αναφέρουν πως πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους chef και εκπρόσωπος της νέας γενιάς.
Όνομα πιάτου : Πελαγίσιο λαβράκι, με άγρια χόρτα και αυγολέμονο με μυρώνια και μάραθο.
Όνομα εστιατορίου: Mikrasia restaurant / Ξενοδοχείο katikies mykonos & katikies Santorini.
Τύπος
WebinarΈναρξη
06 Οκτωβρίου 2021 - 17:00Λήξη
06 Οκτωβρίου 2021 - 17:30Ομιλητής
Άγγελος Μπακόπουλος