H Τrendsetter Λίλα Καραποστόλη φιλοξενείται στο e-stage της EXPOTROF Online και μας ξεναγεί στον κόσμο της εστίασης όπως αυτός διαμορφώνεται μετά την πανδημία που είναι ακόμη παρούσα στο διεθνές επιχειρηματικό σκηνικό.
Λίγα Λόγια για την Λίλα Καραποστόλη
Ιδιοκτήτρια της καινοτόμας σχολής «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club»
Η Λίλα Καραποστόλη είναι η συνιδιοκτήτρια στα «Μαθήματα Μαγειρικής», της καινοτομικής σχολής με εξειδίκευση στην ταχύρυθμη εκπαίδευση μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Η πορεία της από την αρχή έμοιαζε προκαθορισμένη... Η μουσική την καθόρισε αρχικά, δίνοντας τον ρυθμό στα βήματά της. Βήματα που κινήθηκαν από τις "κλασσικές" σπουδές της Κοινωνιολογίας, στον rock δυναμισμό του marketing, στη ριψοκίνδυνη επιχειρηματικότητα, για να καταλήξουν μέσα από ανεξάντλητους jazz αυτοσχεδιασμούς στην εστίαση και την γαστρονομία.
Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η γνωριμία της με διάσημους τριάστερους Σεφ και τα πολυάριθμα γαστρονομικά ταξίδια, της εξασφαλίσαν άριστη γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά γαστρονομικά και κλαδικά περιοδικά. Επιπλέον, διετέλεσε αρχισυντάκτρια του White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και του Biblos of Cooking. Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας Έλληνα συγγραφέα από τα Gourmet Awards.
Έχει εξειδικευτεί σε σπουδές επιχειρηματικότητας από το ΜΙΤ και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα προγράμματα και σεμινάρια γαστρονομίας και εστίασης ανά τον κόσμο.
Τύπος
WebinarΈναρξη
04 Οκτωβρίου 2021 - 11:00Λήξη
04 Οκτωβρίου 2021 - 11:30Ομιλητής
Λίλα Καραποστόλη