Το κρασί και το φαγητό είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους εδώ και αιώνες. Η «επιστήμη» του food and wine pairing έχει σαν σκοπό να δημιουργήσει μια νέα γεύση που θα απογειώσει τη γευστική εμπειρία. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που μπορεί να ακολουθήσει κανείς αλλά και κάποιοι που αξίζει να σπάσoυν.Ο Άγγελος Δαμουλιάνος και η Εύα Μαρκάκη από την botilia.gr μας εξηγούν τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε και αυτούς που μπορούμε να αγνοήσουμε.
Eπισκεφθείτε την botilia στο https://www.botilia.gr
Για την παρακολούθηση του workshop, πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της EXPOTROF Online!
Τύπος
WorkshopΈναρξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00Λήξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40Ομιλητής
Βοtilia .gr