H σπατάλη των τροφίμων απασχολεί τον κλάδο της εστίασης σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Στη "ζώνη" της βιώσιμης ανάπτυξης, η διαχείριση των διατροφικών απορριμμάτων εισέρχεται δυναμικά στη συζήτηση με επιστήμονες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να εφαρμόζουν πρακτικές που συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων των κοινωνιών. H Nικολέτα Θεοδωρίδη, δημιουργός του sObres Mestres (Γαστρονομικές εκδηλώσεις κατά της σπατάλης τροφίμων) από τη Βαρκελώνη, ο Άγγελος Ζαμάνης, γενικός διευθυντής της εταιρείας Agrovision από τη Θεσσαλονίκη και η Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη με σπουδές στον πολιτισμό της διατροφής από τη Βιτσέντσα της Ιταλίας δίνουν ραντεβού στο e-stage της EXPOTROF Online και παρουσιάζουν επιτυχημένα παραδείγματα περιορισμού του food waste!
Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στην πλατφόρμα της EXPOTROF Online!
Τύπος
WebinarΈναρξη
26 Φεβρουαρίου 2021 - 11:00Λήξη
26 Φεβρουαρίου 2021 - 11:45Ομιλητής
Nικολέτα Θεοδωρίδη, Άγγελος Ζαμάνης Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη