Tην Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, η στήλη FoodInions είναι αφιερωμένη στην αρτοποιία με καλεσμένο τον chef boulanger Χάρη Παπαλίτσα. Ο δημιουργός ξεχωριστών αρτοσκευασμάτων, επιχειρηματίας και καθηγητής θα βρίσκεται στο e-stage της EXPOTROF Online για να συζητήσει τις απαιτήσεις της συνύπαρξης των ρόλων αυτών και τις τάσεις για την αρτοποιία της χρονιάς που διανύουμε συντροφιά με το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Άρτος, η τέχνη της αρτοποιίας» από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials.
Η συνάντηση της Παρασκευής έχει το δικό της χώρο στην πλατφόρμα της EXPOTROF Online τον οποίο θα πρέπει να εγγραφείτε για να δώσετε το παρόν!
Τύπος
WebinarΈναρξη
26 Φεβρουαρίου 2021 - 17:00Λήξη
26 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40Ομιλητής
Χάρης Παπαλίτσας