Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου καλεσμένος στη στήλη FoodInions ο executive chef Μιχάλης Μάρθας. Η μαγειρική του διαδρομή από τη Florida στην Κάλυμνο με ενδιάμεσους σταθμούς σε βραβευμένα με αστέρια Michelin κουζίνες της Ευρώπης θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης. Η ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνει επίσης μια περιγραφή της μαγειρικής ως private chef για πολύ σημαντικά πρόσωπα αλλά και της διαδρομής σε διεθνείς μαγειρικούς διαγωνισμούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση της συζήτησης με τον chef Μιχάλη Μάρθα, η εγγραφή μέσω της πλατφόρμας της EXPOTROF Online!
Τύπος
WebinarΈναρξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 17:00Λήξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40Ομιλητής
Μιχάλης Μάρθας