EN / GR
[email address]

Event Details

Μαγειρεύουμε Ελλάδα | Αλέξανδρος Κοσκινάς

Η εικοσαετής εμπειρία του Αλέξανδρου Κοσκινά σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και πολυβραβευμένων εστιατορίων θα δημιουργήσει αποκλειστικά για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ Mπαρμπούνι Σαβόρο με κολοκύθα, σταφίδες και δενδρολίβανο

Λεπτομέρειες γεγονότος

  • Τύπος

    Live Cooking
  • Έναρξη

    05 Φεβρουαρίου 2023 - 14:15
  • Λήξη

    05 Φεβρουαρίου 2023 - 14:55
  • Ομιλητής

    Αλέξανδρος Κοσκινάς