Ο Γιώργος Στέφος και η οικογένειά του μεγάλωσαν στις όχθες της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου-Αιτωλικού και έμαθαν την τέχνη του αυγοτάραχου από τους παραδοσιακούς ψαράδες.
Επί δεκαετίες το αυγοτάραχο Στέφου, βασισμένο σε παραδοσιακή σπιτική συνταγή, ήταν γνωστό σε έναν μικρό τοπικό κύκλο που το εκτιμούσε και το απολάμβανε ως νόστιμη και θρεπτική καθημερινή τροφή αλλά και ως πολύτιμο γιορτινό κέρασμα.
Το 2008, μαζί με τα παιδιά του και μια ομάδα τεχνολόγων τροφίμων και έμπειρων ειδικών στην προώθηση των προϊόντων ίδρυσαν εταιρεία με έδρα το Αιτωλικό, και οραματίστηκαν έναν τρόπο για να μοιραστούν με τον κόσμο τα μοναδικά προϊόντα της λιμνοθάλασσας, παντρεύοντας την παράδοση με την καινοτομία.
Η εταιρεία έκτισε πρωτοποριακές, για την Ελλάδα αλλά και για τον κόσμο ολόκληρο, εγκαταστάσεις για την επεξεργασία, συσκευασία και προώθηση προϊόντων της ανοιχτής θάλασσας, της λιμνοθάλασσας και της υδατοκαλλιέργειας.
Κάθε προϊόν που φεύγει από το εργοστάσιο αποτελεί έναν ξεχωριστό πρεσβευτή που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης για να μυήσει τον καταναλωτή σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.