Καβουρμάς θρακιώτικος
Κρέας & Προϊόντα Κρέατος / ΑλλαντικάΕπιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού βοδινού κρέατος καβουρντισμένα και σιγομαγειρεμένα στο λίπος τους...
Χαρακτηριστικά
Παραδοσιακά Βραβευμένο ΠροϊόνΕλλάδα, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ξάνθη
Τμήμα Marketing
Δραστηριότητα
ΑλλαντοποιίαΕξαγωγική δραστηριότητα
ΌχιΗ εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή και κάθετα ολοκληρωμένη παραγωγική και εμπορική επιχείρηση, εξειδικεύεται στο κρέας, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που συνδέονται με αυτό.
Ηταν το 1925 όταν ο παππούς Απόστολος Παπαδόπουλος και η οικογένειά του, πρόσφυγες από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, έρχονται στην Ξάνθη και ανοίγουν το πρώτο τους κρεοπωλείο.
Η δεύτερη γενιά ιδιοκτητών, τα έξι παιδιά του παππού Απόστολου και της γιαγιάς Δέσποινας, συνεχίζουν και επεκτείνουν το οικογενειακό κρεοπωλείο και το 1954 το μετεγκαθιστούν στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης.
Σήμερα, η τρίτη γενιά ιδιοκτητών συνεχίζει να εξελίσσει την οικογενειακή επιχείρηση σε μια σύγχρονη και κάθετα ολοκληρωμένη εταιρεία, από τις λίγες στον κλάδο της στον ελληνικό χώρο με αυτό το μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας.
Στο ιδιόκτητο Πάρκο Παραγωγής έκτασης 55.000 τμ., στο Λαμπρινό της Ξάνθης, λειτουργούν οι επιχειρησιακές μονάδες της εκτροφής, του σφαγείου, της επεξεργασίας κρέατος, της παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, της επεξεργασίας ζωικών παραπροϊόντων και υποπροϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και επεξεργασίας υποπροϊόντων rendering, ενώ το κρεοπωλείο συνεχίζει χωρίς διακοπή από το 1940 τη λειτουργία του στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης.
Το 2018, μετά τη σχετική πιστοποίηση από την Eurocert, η εταιρεία εντάχθηκε στην Πρωτοβουλία και επιλεγμένα προϊόντα της φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company είναι ενταγμένη στην εθνική λίστα μονάδων παραγωγής και αρκετοί νέοι επιστήμονες την επιλέγουν κάθε χρόνο για να πραγματοποιήσουν εδώ την πρακτική άσκησή τους.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ MEAT COMPANY
ΑλλαντοποιίαΕπιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού βοδινού κρέατος καβουρντισμένα και σιγομαγειρεμένα στο λίπος τους...
Χαρακτηριστικά
Παραδοσιακά Βραβευμένο ΠροϊόνΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ MEAT COMPANY
ΑλλαντοποιίαΕπιλεγμένο βόειο μπούτι “ψήνεται” με το αλάτι, ξηραίνεται φυσικά, καλύπτεται με την πάστα-μείγμα τρι...
Χαρακτηριστικά
Παραδοσιακά Βραβευμένο ΠροϊόνΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ MEAT COMPANY
ΑλλαντοποιίαΕπιλεγμένο βόειο μπούτι, καλυμμένο με τριμμένους κόκκους πιπεριών και μπαχαρικά, ψημένο στον α...
Χαρακτηριστικά
ΚαπνιστόΤμήμα Marketing