Η οικογένεια Τζιβάνη καλλιεργεί Ελληνικές και Διεθνείς ποικιλίες, στους βιολογικούς αμπελώνες της στην Ριτσώνα και στο Άρμα, περιοχές πασίγνωστες από την αρχαιότητα για κρασιά εξαίρετης ποιότητας.
Οι διαφορές στο υψόμετρο και η σύνθεση του εδάφους συμβάλλουν στις σύνθετες, διακριτικές γεύσεις και αρώματα που διακρίνουν τον χαρακτήρα των κρασιών του κτήματος.
Στο επισκέψιμο οινοποιείο στην Ριτσώνα αφού γίνει η οινοποίηση με τα πλέον σύγχρονα μέσα, τα κρασιά ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια στις υπόγειες κάβες,
καθώς πρόθεση της οικογένειας Τζιβάνη είναι να αναπτύξει πλήρως τη μοναδική προσωπικότητα κάθε ποικιλίας..
Τα κρασιά του κτήματος Τζιβάνη έχουν βραβευθεί με πολλά Χρυσά βραβεία και εξάγονται στη Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία