Το Μαστέλο® είναι το εμπορικό σήμα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που φτιάχνονται στη Χίο αποκλειστικά από τον Κωνσταντίνο Τουμάζο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φρέσκο πλήρες Χιώτικο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα.
Η λέξη μαστέλο, στην κυριολεξία σημαίνει τον ξύλινο κάδο που χρησιμοποιούσαν για τη συλλογή του γάλακτος και είναι ενετικής προέλευσης (mastelo). Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι το μαστέλο είναι είδος χιώτικου τυριού. Για άλλους το Μαστέλο®, είναι απλώς ένα γευστικό διάσημο τυρί…
Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί το εμπορικό σήμα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που φτιάχνονται από το 1994 στη Χίο αποκλειστικά από τον Κώστα Τουμάζο από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, φρέσκο πλήρες χιώτικο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα. Το Μαστέλο® από το 1994 είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα (trademark) στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για όλα τα προϊόντα της επιχείρησης. Η εταιρεία παράγει 4 προϊόντα 4 ξεχωριστά τυριά.